Hvordan å stoppe mugg lukt i lagringsenheter

April 13

Hvordan å stoppe mugg lukt i lagringsenheter

Mange lagringsenheter er kaldt, mørkt og ofte fuktig steder som ikke åpnes eller rengjøres ofte. Dette kan føre til utvikling av mugg i enheten, som ikke kan bare skade elementer inne i enheten, men kan også opprette en mugne lukt inne. Imidlertid kan du stoppe mugg lukt i en lagringsenhet ved rengjøring enheten og hindre utvikling av mold.

Instruksjoner

•Rengjør lagringsområde før lagring av elementer, hvis mulig. Bruk en blanding av parabolen-vask væske og vann til å skrubbe gulv og vegger fjerne mugg sporer. Gni den ren med en fuktig klut eller mopp og følg ved tørking vegger og gulvet grundig med gamle håndklær. Se nøye på gapet mellom veggene og gulvet og tørr fuktige områder der også. Vent til flater er helt tørre før lagring av elementer.

•Åpne lagring døren og kjøre en oscillerende fan rotere tørr luft tilbake til enheten eller kjøre en avfukteren inne i enheten i flere timer.

•Dry elementer grundig før du plasserer dem i oppbevaringsenheten. Med elementer som sofaer, tabeller eller bokser kan ha fuktig eller fuktige områder som kan opprette eller forverre mugg oppbevart. Tørke ned interiøret vaskemaskin, kjøleskap, oppvaskmaskin eller andre apparater grundig.

•Apply et tynt lag av møbler voks til møbler å hindre treet fra lukter fuktig eller muggen.

•Dekk elementer med en vanntett presenning og sikre fast å hindre fuktighet fra utviklingsland på eller elementer. Dette er spesielt viktig når lagringsområde har blitt renset fjerne mugg sporer eller lukt.

•Plasser en lukket beholder med vannfri veisalt, tilgjengelig på mange hjem-reparasjon eller jernvarehandlere, på grunn av oppbevaringsenheten. Slå mange små hull i beholderen med saks og Plasser beholderen i en emalje pott å fange opp vannet som utvikler som kjemisk flytende. Kjemisk vil absorbere fuktighet fra luften og til slutt flytende. Erstatt når bare vann er igjen i beholderen.

•Spray en lukt fjerning spray i oppbevaringsenheten. La døren åpen i oppbevaringsenheten i minst 30 minutter, hvis mulig, slik at enheten til luft ut og fjerne mugg lukt. Gjenta regelmessig.