Hvordan å stoppe mugg lukt i kjøleskap

February 17

Hvordan å stoppe mugg lukt i kjøleskap

Hvis mugg lukt er presentere i kjøleskapet, det er en indikator som mold spredt er også der. Om mugg lukt kommer fra mat eller overflaten av kjøleskapet, må du fjerne lukten kilden for å bli kvitt lukt, også. En grundig rensing av kjøleskapet, med forsyninger i hjemmet, vil rense den. Regelmessig rengjøring og kontroll mat for kvalitetsforringende hindrer mugg og tilhørende lukten i å returnere.

Instruksjoner

•Mix 1/2 gallon hvit eddik og 1/2 gallon varmt vann i en bøtte. Eddik er en mugg-killer som også effektivt deodorizes stinkende overflater.

•Fjern innholdet i kjøleskapet så kan du enkelt rengjøre alle overflater. Sette på gummihansker og dyppe en ren klut i eddik løsning. Tørke ned hele i kjøleskapet, ofte skylling duken din og legge mer eddik løsning.

•Dry kjøleskapet med ren og tørr duker. La døren støttet åpen i 15-20 minutter så innsiden kan tørke helt.

•Plasser mat tilbake i kjøleskapet. Kontroller at ingen av maten er bortskjemt. Kaste bort noe mat som er mugg eller bortskjemt.

•Crumple opp gamle og legg den i kjøleskapet. La avisen i 24 timer til å absorbere lukten. Fjern avisen og legge mer eventuell mugg lukt restene, Gjenta dette trinnet til lukt er borte.