Hvordan å stoppe Moss vekst på PVC

December 8

Hvordan å stoppe Moss vekst på PVC

Moss er en opportunistisk plante som vokser raskt når forholdene ligger til høyre. Når dens luftbårne sporer lander på en passende base, vil de spre før de dekker hele området. Mugg er ofte en forløper til moss siden det har samme fuktig, mørke forhold. Heldigvis, det er ikke vanskelig å fjerne mugg og mose fra PVC struktur. PVC er ikke porøs, noe som betyr infestation er bare på overflaten og bare må tørke bort.

Instruksjoner

•Look for kilder av fuktighet. En lekk tappekran, en dukkert i bakken hvor vann kan stå eller skyggefullt sted der det aldri helt tørker ut er sannsynlig områder å finne moss på PVC. Mosen vil raskt komme tilbake hvis fuktighet gjenstår. Trimming trær og busker kan i solen å holde fuktighet og moss bort.

•Tørk moss av PVC med felles husholdning blekemiddel og en svamp. La overflaten våt med blekemiddel i 15 minutter. Bleach helt fjerner mosen på harde flater som PVC, men ikke også på tre og annet materiale der mosen kan trenge gjennom overflaten.

•Sett-tørk PVC med blekemiddel i løpet av våren og andre våt ganger når moss er mest sannsynlig å vokse. Hvis du ser mugg på PVC, tørk den bort siden moss ikke er langt bak.

Tips og advarsler

  • Bleach fordamper som det tørker, etterlot en ufarlig rester. Unngå dryppende blekemiddel på planter eller gress som det kan skade seg.
  • Moss discolors ofte hvit PVC. Kommersielle moss pletten fjerning er tilgjengelig hjemme og hage butikker.