Hvordan å stoppe Mineral oppbygging på fordamperen kjøligere Pads

January 31

Fordamperen kjølere drive mest effektivt når den maksimale mengden vann er fordampet på kjøling pads. Mineralforekomster som samler på kjøling pads føre vann skal viderekobles rundt dem, noe som resulterer i områder der vannet ikke er fordampet og luftsirkulasjon er blokkert. Dette resulterer i tap av kjøling potensial. Stoppe mineral buildup er ikke gjennomførbart, men reduserer det betydelig er mulig. Regelmessig vedlikehold og noen endringer til drift av kjøligere hjelper dramatisk.

Instruksjoner

Sette inn en utfallende side-off ventil til resirkulerende vannlinjen og koble den til avløp linje som har som oppgave for å vanne gress som Bermuda eller Salt gress som tåler høyt saltinnhold i viderekoblet vannet. Kjøpe en utfallende side av ventil på jernvarehandel som passer til størrelsen på vannet resirkulering røret i sump kjøligere. Ventilen er klar plast og Y-formet. Armen på én side av Y lysbildene over resirkulerende røret fra pumpen, og den andre armen av Y er halvparten så stor diameter resirkulerende røret. Bruke et verktøy kniv til å kutte resirkulerende røret 12 inches opp fra vannpumpen, og skyv hver ende av røret på to armer av Y. koble en mindre diameter tube til å handle som en avløp linje med mindre armen av Y og viderekoble til plasseringen på bakken der det vil tappe.

•Rengjør kjøligere på begynnelsen av, og i midten av hver sesong. Avløp vann fra reservoaret ved å vri på petcock nederst i kjøligere enheten til åpen posisjon. Skrubbe reservoaret pannen med en stiv stålbørste og hvit eddik fjerne mineral buildup. Fjerne alle rester fra reservoaret gulvet av spyle med vann og tørke med tørkepapir. Male reservoaret kjelen med spesielle Vannkjøler maling, følg produsentens instruksjoner. Denne maling er tilgjengelig i jernvareforretninger.

•Continue å rengjøre kjøligere ved å fjerne vann distribution system av sediment oppbygging av flushing ut vannet resirkulering rør med en høytrykksslangen hage. Erstatte hele systemet hvis det er skjev eller irreversibelt tett. Bruk en halvmåneformet fastnøkkel til å løsne bolten som festes samlingen vann distribusjon til toppen av kjøligere. Fjern enheten og umiddelbart fjerne sediment opphoping av skyve en utrettet kleshenger gjennom hver vann rør. Sediment vil tørke ut og satt opp som betong om denne prosessen ikke fullføres mens sediment er fuktig.

•Drain og rene reservoaret en gang i måneden ved å følge instruksjonene i trinn 2 for å fjerne sediment tungtvann og akkumulering av mineraler i reservoaret pannen. Det er ikke nødvendig å male reservoaret gulvet på dette tidspunktet.

•Treat reservoaret vann med kjemikalier som er utformet for å fjerne mineralforekomster fra systemet. Behandle vannet ved å helle i kjemikalier angitt på etiketten for størrelsen på sumpen kjøligere behandlet. Kjemikalier som vanligvis krever ca seks timer med normal kjøligere drift å fullføre behandlingen og endrer farge for å indikere at de er brukt. Disse kjemikaliene øke Løseligheten av mineraler så de ikke overholder enkelt kjøligere pads. Disse kjemikaliene finnes i jernvareforretninger.

•Endre kjøling pads en gang i måneden i sesongen eller så ofte som nødvendig. Fjerne kjøligere pad holderen ved løfte den rett opp og svingende ut fra bunnen for å fjerne den fra kjøligere enheten. Vri åpne tommelskruen på hver side av holderen, fjerne filteret og erstatte den med den nye. Sikre det nye filteret med tommelskruer. Papir og syntetisk pads kan vaskes med såpe og vann.

•Ikke bruk myknet vann for fordamperen vannkjølere fordi natrium brukes å bløtgjøre vannet vil danne innskudd på filteret pads.

Tips og advarsler

  • Alltid har noen på bakken eller i huset med en mobiltelefon å formidle instruksjoner og verktøy eller materialer.
  • Kjøp rekvisita for neste år på slutten av inneværende sesong for de beste prisene.
  • Deaktivere kjøligere på bryteren veggen og plasserer bånd over bryteren slik at den ikke slått på mens arbeidet pågår.