Hvordan å stoppe klimaanlegget kondens drypp

March 20

Foruten å være irriterende, kan drypper fra et klimaanlegg skade ditt hjem. En tett kondens linje kan være årsaken. Heldigvis kan de fleste gjør-det-yourselfers fikse en tett kondens linje i mindre enn en time.

Instruksjoner

•Kontroller kondens linjen. Det er vanligvis ligger utendørs, kompressoren. Linjen er en PVC-rør som går fra kondensatoren inne i huset til utsiden, ved siden av kompressoren. Kondens dryppe fra kondensatoren er gjennomført fra innsiden til utsiden. Kontroller at kondens blir fjernet; Det bør være en konstant drypp når klimaanlegget kjører.

•Locate din kondensatoren, som vanligvis er på loftet. Noen klimaanlegget kondensatorer er plassert i skap eller verktøyet rom. En drypp kokekaret installeres under kondensatorenheten å fange overdreven drypper eller lekkasjer. Hvis du finner vann i drypp kokekaret, rengjør eller bytt kondens linjen.

•Fjern lokket fra innendørs kondens linje. Hvis vannet flyter over når du fjerner dekselet, eller hvis det er en konstant drypp, er det sannsynligvis tilstoppet. Se innsiden kondens linjen å se hvis det er tett med alger.

•Rengjør innendørs linjen på klimaanlegget kondensatorenheten. Bruk en trakt for å helle en varmt vann og blekemidler blanding til linjen. Bleach vil drepe alger og vann vil skylle den ut. Gjenta opp til tre ganger for å fjerne den tette linjen.

•Bruk en rørlegger 's slange hvis vann og blekemiddel ikke fungerer. Hvis alt annet mislykkes, kan du ringe en profesjonell. Du kan sette inn en slange i linjen for å rengjøre den, men den resulterende rot kan ikke være verdt bekostning.

Tips og advarsler

  • Utfør rutinemessig vedlikehold på klimaanlegget, spesielt på starten av sesongen.
  • Holde uteområde av kondens linjen klar av ugress og rusk.