Hvordan å stoppe isolerte metall vinduer fra svette i vinter

August 17

Hvordan å stoppe isolerte metall vinduer fra svette i vinter

Isolerte Vinduer er laget svette mindre enn windows som er mer dårlig isolert. Dette kan imidlertid fortsatt være et problem med visse typer av windows eller i hjemmene med store mengder luftfuktighet og fuktighet. Metall windows rammer vil trolig være aluminium. Fordi aluminium windows kan falle i temperatur raskere enn andre typer rammer, kan kondens være et problem når hjemmet er oppvarmet i de kalde vintermånedene. Heldigvis er det ting du kan gjøre for å stoppe isolerte metall vinduer fra svette i vinter.

Instruksjoner

•Installer isolert metall vindusrammer med termisk pauser. Denne typen rammen er laget av to atskilte rammer smeltet sammen, og de vil svette mindre om vinteren på grunn av den ekstra isolasjonen.

•Bruk ventilen fans som ligger i rom som har isolert metall Vinduer, for eksempel rommet ditt kjøkken, bad og klesvask. Siden mold dannet på svette metall windows kan spre seg til andre områder i disse rommene, som vegger, er det viktig å kjøre fans for å redusere fukt og fuktighet i luften.

•Hold vent fans kommer i 15 minutter, eller til du ser at alle kondens isolert metall vinduene bilde glass og speil er borte.

•Slipp termostat ned 66 til 68 grader Fahrenheit i vintermånedene. Kaldt metall windows starter svette hvis termostat settes høyere og temperaturen i hjemmet ditt begynner å øke.

• Kjør et helt hus eller en liten avfukteren for å stoppe isolerte metall windows fra svette vinteren. Bruk denne metoden sparsomt fordi vinteren er det viktig å ikke tørke ut luften i hjemmet ditt for mye. Dette kan forårsake problemer, som tørr hud og øyne.