Hvordan å stoppe fuktighet på Pine gulv

March 18

Hvordan å stoppe fuktighet på Pine gulv

Fuktighet forårsaker mer enn 1 milliard dollar i skade hjem årlig, ifølge en artikkel publisert av North Carolina samarbeidende forlengelse. For huseiere med furu gulv, kan dette vise seg som tre råtne eller skade på gulvbjelker. I tillegg til hjem skade, kan fuktighet buildup føre til mugg og mugg, som kan føre til hudirritasjon og luftveisproblemer. Heldigvis er det noen ting du kan gjøre for å stoppe fuktighet på furu gulv.

Instruksjoner

•Plasser en fuktsperre (også kalt en damp barriere) mellom gulv og furu tre. Antar du allerede har installert furu gulv, fortsetter til neste trinn.

•Plasser en fuktsperre i gjennomgangen plass. Hvis du har en gjennomgangen plass under din hjem, kan plassere en fuktsperre hindre bakken fuktighet flytte opp kondens på tre medlemmer og inn i ditt hjem. Plassere et lag av skitt, kan 1 eller 2 inches dypt, hjelpe i å forebygge fuktighet fra kondenserende på undersurface for gulvbelegg.

•Installer eksos fans i bad og kjøkken. Fuktighet buildup er vanlig i disse rommene, og kjører en avtrekksvifte etter dusjing eller matlaging kan betydelig redusere fuktighet buildup. Dette er spesielt viktig hvis på badet eller kjøkkenet ligger under furu gulv.

• Kjør en avfukteren. Avfuktere er utformet for å redusere fuktighet i luften. Kjøre et klimaanlegg i sommermånedene har samme virkning.

•Kontroller at alle dryer lufthull systemer lufthull utendørs. Noen tørketrommel vents ventil i kjellere og kravlesøket spaces. Dette fører fuktighet buildup på furu gulv over kjellere og kravlesøket spaces. I tillegg skal parafin varmeovner, gas logger og andre brennbare apparater luftes på utsiden.

Tips og advarsler

  • Fuktighetsnivået i hjemlandet bør falle mellom 25 og 50 prosent. Du kan bruke et hygrometer, tilgjengelig på de fleste jernvarehandlere, måle fuktighetsnivået.