Hvordan å stoppe en tappekran deaktiverer langt

September 27

Hvordan å stoppe en tappekran deaktiverer langt

Hvis du har en kran med spaken-stil håndtak, kan det oppstå et vanlig problem. Som kranen gradvis slites, må du slå på håndtaket lenger for å slå av vannet, og fordi spaken til slutt blir hindret av veggen, kranen lekker. Dette problemet er lett rettes opp, og du trenger ikke en ny tappekran, eller selv en rørlegger. Du må få verktøy, inkludert en skrutrekker og en skrunøkkel, og du må kjøpe en ny vaskemaskin for kranen.

Instruksjoner

•Pry cap på toppen av håndtaket, hvis den finnes. Du kan gjøre dette ved å tvinge den oppover og arbeide en slot inn under den.

•Skru Phillips skruen som holder i plassere håndtaket og løft av håndtaket. Merk sikringsanlegg innsnittene i bunnen av håndtaket og på kranen kroppen. Angi håndtaket tilbake på plass så spaken er en eller to hakk nærmere og lenger fra hindringen, og sett på plass skruen. Prøv å slå av vannet. Hvis lekkasje har stoppet, erstatte hetten.

Slå av vannet hvis du ikke får lekkasje å stoppe. Slå av vinkel Stopp under vasken. Dette er utkobling ventilen som tappekran forsyning slangen er koblet.

•Fjern håndtaket igjen og skru mutteren som holder ventilen stammen til kranen kroppen, med en skiftenøkkel. Trekk ut stammen og slå den over. Du vil se en skive koblet til bunnen med en Philips-skruen. Fjern skruen og vaskemaskinen, og ta vaskemaskinen til jernvarehandelen å finne en erstatning.

•Skru nye vaskemaskinen på plass på bunnen av ventilen stammen, erstatte stammen i kranen og skruen på mutteren. Skru mutteren med wrench.

•Bytt håndtaket, Husk det er plassert slik at den ikke treffer hindringen og klem lokket tilbake på og skru på vannet.

Tips og advarsler

  • Selv om det ikke skje ofte, er det mulig for hakkene på håndtak eller kranen kroppen å stripe. Når dette skjer, er det tid for en ny kran.
  • Husk å slå av vannet før du skru mutteren som holder ventilen stammen på plass. Hvis du ikke, kan du være skåldet før du kommer vinkel stopp for å deaktivere den.