Hvordan å stoppe en pipelyd brannalarm

May 2

Når de viser en ekte nødsituasjon, er brann alarmer en uvurderlig sikkerhetsinnretning. Brannalarm pipe noen ganger oppdage ufarlig damp eller røyk - kanskje fra en mindre uhell på kjøkkenet, og fortsett deretter pipelyd ustanselig. Andre ganger pipe de midlertidig for å signalisere at noe er galt med alarmsystemet. Uansett årsak, lære å slå det kan spare deg hodepine og holde brannalarmen fungerer for fremtidige ekte nødhjelp.

Instruksjoner

•Se om brann eller røyk i nærheten av pipelyd røykvarsler. Forsiktige og anta at brannalarmen er piper for å informere om en ekte nødsituasjon. Hvis du finner ingen ild og du er sikker det er en falsk alarm, trykk "Stillhet" (det kan også være kalt "Test") på detektoren. Hvis dette ikke stille alarmen, holder du knappen nede i flere sekunder før den pipelyd stopper. Trykk knappen igjen for å tilbakestille det.

•Bytt batteriene, spesielt hvis alarmen «kvitring» på intervaller. Dette er brannalarmens måte å fortelle du dens akkumulator makt kjører lavt. Tvinn runde forsiden av røykvarsleren til det klikker av veggen. Åpne døren bak på detektoren fjerne batteriene, og erstatte dem med nye. Kontroller at de er plassert riktig i batterisporet før remounting røykvarsler på veggen. Trykk og hold nede knappen foran brannalarmen å teste den.

•Åpne en dør eller vindu og bølge et håndkle foran brannalarmen hvis unthreatening røyk eller damp har forårsaket det piper. Dette bør være din "gå-til"-metoden når det piper dusj damp eller brent matlaging.

•Fjern røykvarsler fra veggen og rengjør det. Forsiktig tørk den ren og vakuum det med en myk børste vedlegg fjerne støv og insekter som kan ha blitt fanget inne og satt av alarmen.

•Bytt lysrør med en annen type lys--som glødepærer--hvis de er nær brannalarmen. Lysrør som produserer varme kan noen ganger satt av brann alarmer, ifølge Tucson brannvesenet nettside.