Hvordan å stoppe en lekk kjøkkenkran

May 18

Hvordan å stoppe en lekk kjøkkenkran

Du må finne ut hva slags tappekran du har for å stoppe en lekk kjøkkenkran. Kjøkkenarmaturer vil ha en roterende ball eller en patron å kontrollere vannstrømmen. En måte å vite er ved å se på din hånd. Håndtak med en cover oftest blir en kassett, mens håndtak med en festeskruen på side vil mest sannsynlig være en ball-typen. Det er lurt å fjerne defekte deler og ta det til jernvarehandelen å få en kompatibel erstatning.

Instruksjoner

Ball-typen tappekran

Slå av vannforsyningen ventilene under kjøkkenvasken. Slå på kranen tillate noen gjenværende vann innenfor linjene renne.

•Ta av dekorative gummidekselet som skjuler tappekran håndtak festeskruen. Dekselet og festeskruen vil være på forsiden av kranen håndtaket. Festeskruen blir mer tilgjengelig om du løfter kranen håndtaket i den aktuelle stillingen som om du var rennende vann.

•Sett en Allen skiftenøkkel i festeskruen og vri skruen mot klokken for å fjerne det fra kranen håndtaket. Løfte håndtaket av kranen stammen.

•Vri tappekran hetten mot klokken med en kanal låse tang og fjerne hetten fra kranen. Tappekran hetten er det sølv mellom kranen håndtaket og av kranen. Kranen håndtaket rir på toppen av hetten.

•Løft opp plast cam og pakking vaskemaskinen av kranen kroppen. Løft ballen ut av kranen kroppen og inspisere for skade eller korrosjon. Se i kranen kroppen og finne to gummi seter.

•Sett en flathodet skrutrekker inn hver gummi sete og løft setene ut av kranen. Setet fjærer bør komme med seter. Eventuelt fjerne setet fjærer fra kranen med et par nål nebbtangen.

•Ta seter å en hardware lagre for erstatninger. Sett inn de nye setene i kranen kroppen, med kildene peker nedover. Plassere tappekran ballen tilbake i kranen kroppen og skyv pakking vaskemaskin og plast cam over ballen stammen og på kranen kroppen.

•Thread kran lokket tilbake på kranen kroppen til hetten er hånd stramt. Urviserne hetten halv igjen med kanal låse tang. Plasser kranen håndtaket over hetten og sikre referansen med festeskruen. Erstatte gummi festeskruen forsiden på håndtaket.

Kassett-tappekran

•Sett en flat skrutrekker under dekorative dekselet på kranen håndtere og press forsiden av håndtaket. Ta ut skruen på toppen av håndtaket med en Allen fastnøkkel og trekk i håndtaket av kranen. Slå kranen hetten mot klokken for å fjerne hetten fra kranen.

•Trekk til skruen, bruker en Phillips-skrutrekker, som sikrer håndtak kortet til toppen av plast pivot stopp. Løfte håndtaket kortet og pivot stopp unna fra kranen. Mutrene pakking sikre tappekran cartridge mot klokken med en kanal låse tang. Fjern pakking mutteren og trekk tappekran cartridge av kranen.

•Ta kassetten til en oppussing center for å kjøpe en identisk erstatningsbatteri. Angi den nye patronen i kranen og skru mutteren pakking over kassetten til mutteren er hånd-tett. Mutrene halv igjen klokken med Tanga.

•Plasser pivot stoppe over pakking mutter og kassetten og sikre håndtak kortet over pivot stoppet med beholde skruen. Skru kranen korken tilbake til kranen og stram med kanal låse tang.

•Plasser kranen håndtak tappekran cap og håndtak med festeskruen. Plasser dekorative dekselet tilbake på toppen av håndtaket og feste dekselet på plass med tommelen. Slå på vannforsyningen ventilene under kjøkkenvasken.

Tips og advarsler

  • Slå alltid vann før service kraner.