Hvordan å stoppe en lastebil fra å forlate Ruts i min hage

February 24

Landskapsarbeid en gårdsplass ofte innebærer levering av tunge materialer. Det er fornuftig å levere materialer så nær webområdet for bruk som mulig. I noen tilfeller som kan bety kjører en lastebil over plenen. Truckloads av rock eller skitt veier betydelig og vekten av lastebilen passerer over mykere overflaten av plenen kan lage stygge hjulspor. I stedet for å regissere lastebiler å dumpe materialer i oppkjørselen din, at du trenger å gjøre flere turer med en trillebår flytte materialer til ønsket plassering, kan du ta noen enkle forholdsregler at lastebiler for å kjøre over plenen uten å forlate ruts.

Instruksjoner

•Vri din sprinklere av flere dager før en planlagt levering. Hvis du kjenner en lastebil kommer og at det skal kjøre over plenen, kan du redusere skade ved å sørge for plenen så tørr som mulig. Tørr plener er mye mer som støtter en lastebil vekt enn er våt plener.

•Reschedule leveranser hvis det regner. Det kan forsinke prosjektet, men forsinke en levering til forhold er tørre kan lagre din fra å reparere skadet plener, og enda verre, skadet sprinklere.

•Know plenen. Teksturen i en plen varierer. Noen områder av plenen kan være veldig kompakt og hard. Det kan hende andre mykere. Der det er mulig, Planlegg lastebil ruter gjennom plenen unngår myke områder.

•Bruk matter spesiallaget å fordele vekten av lastebilen og hindre at plenen. (Landscapers og konstruksjoner arbeidere bruker disse typer matter og kan være en god kilde til å kjøpe eller leie.) Lå Mattene ende til å lage en bane for lastebilen over plenen. Hvor mange matter du har, må du slutte og flytte mats fra bak bilen til foran lastebilen å forlenge banen. Dette kan bety noen stopper og starter, men det kan spare plenen.