Hvordan å stoppe en Ball kranen drypper

January 27

Hvordan å stoppe en Ball kranen drypper

En ball tappekran er en vanlig type kjøkken tappekran. Den har et enkelt håndtak, vanligvis en smal tappekran kropp og en håndtak handling som gir jevn bevegelse i alle retninger. Inne i kranen kroppen styrer en metall- eller plastplate ball vannstrømmen. Lekkasjer i en ball tappekran oppstår ofte når kroppens cap blir løs, eller interne o-ringer eller gummi ventilseter slites. Ballen er sjelden årsaken til lekker, men du kan erstatte en tydelig skadet ball med en samsvarende rolle.

Instruksjoner

•Stram kranen kroppen cap, eventuelt bruke kanaltypen tang. Pakk Tanga kjever med tape for å unngå riper. En løs cap kan medføre lekkasje gjennom tuten. Hvis dette ikke stoppe lekkasje, går du til neste trinn.

Slå av vanntilførselen til kranen ved å lukke av ventilene under vasken. Løsne eller fjerne sekskantnøkkel ved justeringsskruen eller andre lås sikring referansen til kranen kroppen, en Allen fastnøkkel eller andre aktuelle verktøyet. Dra i spaken gratis og sett det til side.

•Løsne hetten og trekk den ut fra kranen kroppen. Sørg for å gjøre oppmerksom på retningen på alle deler i kranen kroppen før du fjerner dem. du må installere reservedeler på nøyaktig samme måte. Trekke ut plast cam og gummi cam skive, og ta ut kulen. Kontrollere ballen å sikre at det ikke er skadet. Nøye fjerne to ventilseter (gummi cup-lignende skiver) og fjærer, bruker en liten flat-head skrutrekker.

•Trekk tuten fra kranen kroppen, og deretter fjerne de o-ringer montert rundt utsiden av kroppen.

•Purchase et reparasjonssett inneholder nye o-ringer, ventilseter og fjærer og cam cam skive; ta de gamle delene og tappekran modellen tall med deg til butikken for å sikre en perfekt match.

•Apply og varme-vanntett smør til nye O-ringene og Monter dem på plass over kranen kroppen. Montere kranen med reservedeler. Åpne vannet av ventiler sakte og teste kranens operasjonen.