Hvordan å stoppe ekorn fra å spise fasader

December 27

Hvordan å stoppe ekorn fra å spise fasader

Ekorn er underholdende, søte og morsomme for å se - unntatt når de er tygge på siden av huset eller herjer i andre deler av huset. Enten det er grå ekorn, fox ekorn eller andre treet ekorn gnager på ytterkledning, kan noe som gjør dem stoppe være en utfordring. Når en tilnærming ikke fungerer, forbli så vedvarende som disse skapningene er, før du har fullstendig beskyttet din wood fasader fra skade.

Instruksjoner

•Prevent ekorn enkel tilgang til huset. Blokkere hull, sprekker og andre innganger til loftet og kjelleren for å stoppe nest-building aktiviteter. Plasser lett plastrør over verktøyet ledningene som går til slange; plast roterer på ledningen under et ekorn vekt, stoppe det fra å komme til ytterkledning ovenfra.

•Crush mothballs og dryss brikkene på bakken ved siden av veggen der ekorn gnage. Den kjemiske naphtalene i mothballs er en midlertidig avskrekkende, mest effektive hvis brukt så snart alle underskriver av gnagde fasader er oppdaget og erstattet med fersk, knust mothballs etter regn.

•Apply en smak frastøtende på siden av huset. Spray capsaicin, en naturlig ekstrakt av chilipepper, på tygget områder og i en 2-fots omkrets rundt stedet. Et alternativ er kommersielt tilgjengelige frastøtende som inneholder Thiram, en kjemisk som er svært usmakelig for ekorn.

•Fargeringer et tykt lag av polybutene, en klebrig materiale, på kanten av taket og nedløpsrør å motvirke ekorn fra klatring å spise fasader. Bruke polybutene direkte på ytterkledning omkringliggende områdene der ekorn gnage og å bruke stoffet ofte for å holde den tacky og klissete.

•Trap ekorn som fortsatt spise fasader på tross av modifikasjoner og repellents. Bruke en wire cage felle minst 9 tommer x 9 tommer square og 2 fot lang med dører på hver ende. Angi fellen nær veggen ekorn tygge, med en klynge av peanut smør eller nøtter inni. Når et ekorn er fanget, transportere den til et ubebodde område langt bort fra huset for utgivelse i naturen.

Tips og advarsler

  • I ekstreme tilfeller av ekorn infestation og skader, kan du kontakte en kvalifisert dyreliv fjerning ekspert eller pest kontroll profesjonell å felle eller skyte dyrene.