Hvordan å stoppe bønne frø fra vokser etter har de begynt å spire

September 27

Spiring frekvensen av en bønne frø avhenger av interne og eksterne faktorer. For å kompensere for dette er bønne frø plantet nærmere som frø enn de vil ha plass til å vokse som voksne. Når det er klart hvilke frø vil spire, tynne bønner til en mer passende avstand ved å stoppe noen av seedlings fra voksende. For best resultat, kan du vente til hver frøplante har minst to sant blader før tynning bønner.

Instruksjoner

•Mark hvilke planter du vil innhente ved å gjøre et lite merke på et blad. Merking seedlings hjelper deg med å holde øye med riktig avstand som du velger hvilke å innhente og hindrer deg i å trekke for mange eller for få planter i brede. Bush bønner skal bli tynnet til minst 4 inches fra hverandre. Pole bønner skal bli tynnet å 6 eller flere inches hverandre. Når merking seedlings å innhente, observere deres vekst. Merk den svakeste seedlings å innhente og la den mest robuste å vokse.

•Skjære av på bakken nivå seedlings du har merket på bakkenivå; Bruk et par beskjæring sheers. Trekke opp seedlings kan forstyrre røttene av nabolandet frøplanter, særlig hvis de er ganske stor. Tillate seedlings forblir i bakken og utvikle som vanlig.

•Compost eller kastes bønne planter som du innhente. Ikke la dem ligge i sengen bønne. Som de forråtnelse, vil de oppmuntre sykdom og fungal infestation blant seedlings.