Hvordan å støpe i 100 graders temperatur

January 1

Hvordan å støpe i 100 graders temperatur

Ekstreme temperaturer påvirke måten konkrete sett og dries. Disse effektene oversette til alt fra små estetiske problemer mot alvorlige strukturelle. Hvis det begynner å kurere mens det helles, kan de forskjellige lag danne kaldt ledd, som senere forvandles til store sprekker. Det kan også føre til krympe mer enn normalt, forårsaker krympe sprekker. Små jobber, kan du ta noen forholdsregler for å være sikker på at din betong tørker helt.

Instruksjoner

•Opprette noen form for skygge, så vel som windbreaks, hvis arbeider i et forblåst. Skyggen er ikke alltid mulig, men selv bare gjøre blanding i skyggen utvider betongens arbeidstid.

•Legg vann til din blanding, som 4 gallons ekstra per 1 kubikkyard av betong. Husk å også øke tørr blanding for å oppnå en 3-tommers lavkonjunktur for å opprettholde betongens styrke. En lavkonjunktur er en måte å måle tykkelsen av miksen ved å merke hvor høyt blanding hauger når helles før slumping spre seg. En blanding som er for rennende blir svak og krymper som det tørker.

•Hold arbeidsområdet spyles. Spray vann på skjemaer, på armeringsjern og på overflaten hvor betongen er skal helles. Dette senker temperaturen øke fuktighet og forsinker herding.

•Våt ned verktøy og hjul gravhaug regelmessig. Dekk blandet betong som venter på å brukes med våte burlap mellom blanding og å holde det levedyktig lenger.

•Mix i en kommersielt tilgjengelig hemmende å bremse herding.

•Dekk helles betong med halm eller sand når overflaten har satt til punktet at det ikke kan bli skjemmet av rusk. Hold det våt med et sprinkleranlegg ytterligere langsom herding og opprettholde styrke, integritet og skjønnheten i prosjektet. Betong kurer av fordampning, så bremse fordampning bremser herding på varme dager.