Hvordan å støpe Foundation Under vann

March 8

Hvordan å støpe Foundation Under vann

Når du bygger en båtslipp eller en bro må du lære å helle fundament betong under vann. Det viktigste å huske er at mens det ferdige produktet vil være under vann, bygging teknisk ikke. Du kan opprette en tørr plass å jobbe selv midt i en elv ved hjelp av en cofferdam. Mens konstruere en cofferdam for et prosjekt som en bro er enormt komplisert og krever spesielle tekniske, er prinsippene de samme som å lage en cofferdam for et grunt vann båtslipp.

Instruksjoner

•Stasjon en metall eierandel i bakken på stranden med en slegge som referanse punkt der alle målinger. Plasseringen av dette referansepunktet vil være detaljert på utskriften (vanligvis det blir målinger fra eiendommen linjen eller andre slike permanent markør å finne der den trenger å bli plassert).

•Measure ut fra innsatsen til lengst hjørnet av grunnlaget. Kjøre en metall eierandel i det sted å sørge for at minst én fot det stikker over vannivået.

•Stasjon to mer innsatsen i bakken, en vil være i vann representerer motsatt hjørne til innsats du angir i trinn 2, og den andre vil være imot referanse innsatsen. Måle diagonalt mellom innsatsen og kontroller at diagonale målinger (fra hjørne til hjørne) er de samme. Juster innsatsen til de er, dette vil sikre at grunnlaget vil være kvadrat (har 90 graders vinkler).

•Tie streng linje mellom toppen av innsatsen så du kan se hvor veggene i din cofferdam skal plasseres.

•Stasjon innsatsen i bakken hver 2 fot langs streng. Disse stakes vil spenne og støtte innsiden av metallplater veggene i din cofferdam.

•Weld din metallplater i en boks, bruker vinkel jern for å forsterke utsiden av hjørnene. Skal du vil ferdig for å være stor nok til å gli over innsatsen du har satt på plass.

•Løft opp boksen og senk den over innsatsen. Vekten av boksen vil tillate det å synke å bunnen av vannseng. Bruk en slegge for å kjøre boksen i sengen minst seks inches.

•Still opp vannpumpe og begynne å pumpe vann ut av innsiden av boksen. Som vannet begynner å senke, weld innsatsen på innsiden av boksen. Når vannet er drenert fra indre av boksen, kan du fjerne vannpumpe.

•Dig ut 4 inches av gjørme bunnen. Hell i en 1 tommers laget av ert grus, og deretter dekke det med en 3 tommers lag hydraulisk sement. Dette utgjør en "mud skive" som gir deg en solid overflate å plassere stiftelsen skjemaer på. Når gjørme skive har kurert, gå til neste trinn.

•Form grunnlaget som du ville på land. Installere alle nødvendige rebar bur og så helle og fullføre din betong som normalt. Når betongen har kurert gå videre til neste trinn.

•Weld løfte øyne til hvert hjørne av boksen. Koble maskinen løfte til øynene og dra boksen ut av vannet.

Tips og advarsler

  • Hvis du skal arbeide i din cofferdam for en stund, bland opp noen potash og kua gjødsel og har en hjelper måke den i vannet rundt utsiden av boksen mens du arbeider. Dette er en gammel skole knep å plugge lekkasjene som vil alltid skje på din sveiser og hindre innsiden av boksen fylt med vann igjen. Hjelperen må gjøre dette kontinuerlig som blandingen vil plug lekkasjer og deretter vaske bort så pass på at du har nok på hånden.
  • Ikke forsøk å konstruere en cofferdam som er dypere enn 2 fot med en ingeniør design. Kraften av vannet kan lett skjule en cofferdam, forårsaker alvorlige skader hvis ikke død, cofferdam må være utformet for å tåle trykket og bare en sertifisert tekniker er å gjøre dette.