Hvordan å støpe for en gjerdestolpen

April 1

Når du bygger et gjerde, vil jording innlegg i betong gi en solid base, forebygge gjerdet fra lener seg og holde innlegg godt på plass permanent. Du må jobbe raskt, som betong stivner i en kort periode. En god, kvalitetsmerke sement vil være lett å arbeide med og vil vare lenger enn billigere merker.

Instruksjoner

•Sett på arbeidshansker å beskytte hendene. Legg til en håndfull hver tørr sand og grus pulverisert betong. Bland sammen. Dette gir stabilitet og hindre innlegg i å bryte ut i fremtiden.

•Dig et hull minst 17,5 inches dyp for hvert innlegg. Fylle hull halvveis med vann og plasser betongen blandes på toppen. Legg nok vann til å fylle hullet til bakkenivå hvis pulveret er fortsatt tørr.

•Sett innlegget i våt betong. Bruke en sparkel, haugen betongen rundt bunnen av innlegget (på bakkenivå) som tillater vannet å løpe vekk. Tidvis dytte betongen å fjerne luftbobler.

•Arbeid så fort du kan, som betongen vil sette i noen minutter. Bruk en ånd-nivå for å sikre at gjerdet innlegget er oppreist på to tilstøtende sider. Bruke gjerdet som en guide. Være sikker på innlegg er sikret og er i tråd med hverandre.

•Let betong tørr, og forherde helt (24 timer) før du fortsetter konstruksjon.