Hvordan å stille en støyende basseng pumpe Motor

June 29

Hvordan å stille en støyende basseng pumpe Motor

Bassenget pumper og filtre bør operere relativt stille, hvis riktig installert og vedlikeholdt. Men over tid, eller hvis opprettholdt - basseng pumpe motorer kan bli høyt. Et høyt basseng pumpe motor er ikke bare ubehagelig å høre; ofte rense en høyt pumpe ikke bassenget riktig. Hvis ditt basseng pumpe motor gjør høye lyder, er det tid til å feilsøke filtreringssystem å finne ut hva som forårsaker støy.

Instruksjoner

•Kontroller bassenget pumpen og filteret base for å se om det var installert på flat mark. Hvis filtersystem sitter på en ujevn base eller på bakken at ikke er nivået, føre interne bevegelige deler bassenget pumpen hele filteret og motoren til å vibrere. Noen ganger løse støyende pumpen er like enkelt som å sikre grunnlaget for filtreringssystem.

•Clear pumpe kurven og skimmer kurv med en hageslange. Hvis disse to kurver er fylt med rusk, må basseng pumpe motoren jobbe dobbelt så hardt å enkel sugeevnen vann fra bassenget og skyv den filteret. Når motoren er overarbeidet, gjør støy. Å holde kurv områdene rene vil redusere pumpe motorstøy.

•Examine basseng pumpe impeller. For å undersøke pumpehjulet, slå av filteret, koble pumpen og åpne pumpe kurv lokket. Trekk ut pumpe kurven og rekkevidde din finger gjennom røret fra pumpen kurven mot pumpehjulet. Trykk pumpehjulet å se om det er tett med rusk, eller hvis det er vaklende. For mye avfall eller en wobbling impeller får pumpen å høres høyt. Fjerne rusk er uleselig. Bruk en tang til å bøye en stiv stykke wire å lage en krok på slutten. Kroken vil hjelpe deg å fjerne rusk. Hvis pumpehjulet er vaklende, må du ha det justert eller erstattet.

•Bytt lagrene. Hvis du hører en klynking i motoren, er det tid for å skifte lagrene. Dette er en innviklet prosess, så ta det til en tekniker kjent med det indre arbeidet i et basseng pumpe motor.

•Løft vannstanden bassenget. Hvis det har falt under midheight av skimmer frontplaten, er det mulig at luft blir i bassenget filtreringssystem. Når luften kommer inn i pumpen, forstyrrer det pumpens vakuum miljø for å filtrere vannet. Det setter mer belastning på bassenget pumpen, forårsaker det å lyd høyere som det arbeider hardere. Å legge vann til bassenget vil løse problemet.

Tips og advarsler

  • De fleste basseng pumpe motorer siste ca åtte år. Hvis din motor er eldre enn åtte år, kan det være tid for utskifting.
  • Med mindre du er veldig kjent med det indre arbeidet i et basseng pumpe motor, ikke forsøk å demontere og erstatte deler. Ta det med til en kvalifisert tekniker.