Hvordan å starte en brann i min peis setter

April 1

Hvordan å starte en brann i min peis setter

En peis setter ligner en vedovn. Det er en gi avskjed stål som settes inn i din eksisterende peis. Du må ta flere forholdsregler som du ville når du starter andre brannfare. Teknikker og materialer å tenne bål i sette inn er de samme som brukes når du starter en peis brann. Det vil gi en varm, glødende brann for å varme ditt hjem. Hvis din sette inn har en blåser fan, kan det sirkulere varme raskere.

Instruksjoner

•Åpne sett inn dørene av trekke dørhåndtakene mot deg eller skyve dem åpne.

•Ball opp to eller tre ark av avisen til kuler på størrelse med knyttneven din. Sett dem inn innsatsen under tre rist, som jern stativet som inneholder logger.

•Plasser tre eller fire Trestykkene veden på rist. Dette bør være mellom en halv til to inches i diameter og bli helt tørt. Bjørk, furu og eik tre alle lage utmerket kindling.

•Lyseffekt en kamp og holder den til papiret i innsatsen. Forsiktig blåse på flammen som fanger opp og sprer seg gjennom avisen. Tillate flammen fange på kindling og brenne stadig for en liten stund. Når kindling tre fanger, legge flere brikker av kindling før du har en hot, rød seng av glødende kull.

•Legg en større Logg på brennende veden på langs over tre rist. Denne loggen bør være mellom tre og fire inches i diameter - stor nok til å fortsette brannen, og gjør det større, men liten nok til at den brennende veden kan fange det i brann.

•Lukk peisen inn dører og tillate brannen brenne. Hvis flammen avtar, legge større logger (tre-fire inches i diameter) for å opprettholde brannen.