Hvordan å Stake en Zucchini anlegg i en Container

March 30

Hvordan å Stake en Zucchini anlegg i en Container

Ifølge Texas A & M University forlengelse, kan nesten alle plante dyrkes i en container, inkludert grønnsaker. Planter med vining vekst vane som squash trenger større beholdere enn planter som salat eller brokkoli. Men disse plantene vil vokse i beholdere hvis gitt riktig næringsstoffer, lys og vann. Squash må vintreet trellises å vokse opp også. Sett et espalier i en beholder før fylle beholderen med jord.

Instruksjoner

•Velg en beholder som vil holde minst 5 gallon av jord. En beholder på denne størrelsen vil holde zucchinis røtter fra bli begrenset. En stor plast bøtte med et håndtak eller en plast storage kar fungerer godt hvis du borer et hull for drenering i bunnen av beholderen.

•Plasser et lag av tunge steiner i bunnen av beholderen. Dette vil hindre staket squash vintreet velter på grunn av sterk vind og ville hjelpe oppbevare jord fra leeching av beholderen.

•Sett inn et anlegg espalier som en bambus innlegget i midten av beholderen. Hold innsatsen jevn med én hånd og beholderen fylles med potting jord til innen 1 tomme beholderens rim.

•Plant zucchini ved foten av innsatsen.

•Tie zucchini vine til innsats som det vokser ved å pakke bløt nylon anlegget bånd rundt bålet og plante vintreet i åttetall konfigurasjon. Tie etterfølgende endene av anlegget båndene bak innsatsen.