Hvordan å stabilisere min Pool kjemikalier

January 11

Når kjemikalier i bassenget bli ubalansert bassengvannet ditt kan bli skyet, skitten og usunn å svømme i og det er like ille å ha for mye av en kjemisk enn ikke nok. Holde bassenget vannet rent og kjemisk er balansert viktig som en fast del av bassenget vedlikehold. Når du har riktig kjemikalier i bassenget, vil det hjelpe den å vare mye lenger.Det er flere ting du kan gjøre for å stabilisere kjemikaliene i vannet i svømmebassenget.

Instruksjoner

Hvordan å stabilisere Pool kjemikalier

•Test kjemiske nivåer av bassenget på ukentlig for å se om de må være balansert. Nivåene av ulike kjemikalier i bassenget kan endres raskt, og det er viktig å være klar over endringene som har skjedd.

•Bruk en pool test kit å avgjøre hvilke kjemikalier, eventuelt må være balansert. Fyll den angitte rør med vann og legge test kjemikalier. Sammenligne fargen på vannet i diagrammet som kommer med test kit å se hva kjemikalier skal legges.

•Bruk et målebeger legge til riktig mengde kjemikalier i svømmebassenget. Kjemikaliene som mest trenger ofte å være balansert er klor eller brom, avhengig av hvilke du bruker.

Forholdet av klor i bassenget bør være rundt 1,5 til 3 ppm (parts per million). Dette forholdet vil variere avhengig av type og størrelse av du har. Bruk test kit for å få nøyaktig informasjon om hvor mye klor eller brom må legges til bassenget.

•Shock bassenget annenhver uke. Bruk klor sjokkerende tabletter for dette, fordi de inneholder en målt mengde klor som vil drepe alle organiske materiale i vannet, som alger og bakterier.

Sjekk klor nivåer av bassenget før sjokkerende, som mye klor kan være skadelig.

•Hold spor av noen ganger når kjemikalier av bassenget svinger. Etter det har regnet, vil kjemikalier av bassenget trolig må balanseres igjen, som vannet kan påvirke kjemikalier.

Tips og advarsler

  • Bruk gamle klær når du arbeider med pool kjemikalier.
  • Ikke få pool kjemikalier i øynene, og unngå å få dem på huden som mulig. Hvis du får pool kjemikalier i dine øyne, skyll med rent vann og kontakte legen din.