Hvordan å spre gressmalingsklaffen

March 29

Hvordan å spre gressmalingsklaffen

Mulch har mange fordeler, enten du bruker flis, filler papir, kompost eller blader. Disse fordelene inkluderer berikende jorda med råtnende organisk materiale, bevare fuktighet i jorda bremse fordampning og isolerende mot kulde eller varme for å holde plantene dine trygt. Selv om bruksområde kan variere avhengig av mulching materialet du benytter kan flere generelle retningslinjer hjelpe deg spre gressmalingsklaffen på en måte at beste fordeler landskap og planter.

Instruksjoner

•Prepare hage overflaten så snart jorda har varmet opp ved å fjerne alle ugress og overflaten rusk, som pinner og løv. Ohio State University advarer at mulching for tidlig under bakken er fuktig og kaldt kan opprette dårlig oksygennivået i jord, som kan hemme riktig root plantevekst. Vanligvis begynne å forberede til mulch i slutten av våren.

•Spread gressmalingsklaffen for trær og busker. Hell ditt favoritt mulching materiale på jordas overflate til en tykkelse på 4 inches. Rake ut mulch 6 fot i alle retninger fra treet eller busken, og deretter trekke tilbake mulch på treet eller buskens base å holde en 1 - til 2-tommers mulch-fri sone rundt anlegget. Tillater mulch berøre din treet eller busken kan forårsake råtnende av anleggets bark.

•Apply mulch blomsterbed eller hagen senger. Hell nok mulch for å dekke hele sengetøy området til en dybde på 3 inches, og deretter bruke hendene for å børste tilbake mulch rundt hver plantene å holde dem fra å berøre deres stammer.

•Replenish din mulch som nødvendig hele året for å opprettholde en 4-tommers tykkelse for trær og busker, og en 3-tommers tykkelse for blomst eller hagen senger. Dette er tilstrekkelig for å blokkere ut ugress og bevare fuktighet i jorda, men la ikke det bygge opp utenfor 4 inches. Dette kan danne for ugjennomtrengelig et lag som kan nekte din jord både oksygen og vann.

Tips og advarsler

  • Når du kjøper mulch, er det vanligvis solgt i kubikk yards. North Carolina State University bemerker at å dekke et 100-square-foot område med 4 inches mulch-foreslått beløpet for trær og busker, må 35 kubikkfot mulch. For blomster og hage senger som trenger 3 inches mulch, dekker en kubikkyard 100 kvadrat fot.