Hvordan å spise Ginger Root fra hagen

March 15

Hvordan å spise Ginger Root fra hagen

Hvis du er heldig nok å ha en ingefær plante i hagen, kan du nyte fersk zing av ingefær helst. Hva er kjent som ingefær rot, er lysbrune, oppsvulmede woody delen funnet underjordiske faktisk rhizom av anlegget. Ingefær er mye brukt for kulinariske samt tradisjonelle medisinske formål, og det er mange måter å spise og nyte ingefær rot fra hagen.

Instruksjoner

Forberedelse

•Vaskestasjonen tømmes ingefær rot under rennende vann ved rengjøring av noen jord fra hagen.

•Scrub på utsiden av ingefær forsiktig med nylon scourer å fjerne eventuelle gjenværende jordpartikler. Spesielt oppmerksom på sprekker mellom knotter av ingefær.

•Skjære delen du vil spise og skive av ytre woody skallet med liten kniv.

Måter å nyte

•Grate frisk ingefær over supper, salater, oppstuss frites eller grilling legge krydder og en frisk smak dimensjon. Bruk den beste delen av rivjern.

•Slice ca 10 oz. av fersk ingefær tynt. Plasser i en bolle stenket med salt for en time, deretter vaske av salt og belastningen av væske fra ingefær. Kombinere sukker og sitron juice i bollen med ingefær og la kur for en dag i kjøleskapet. Skiver blir en myk rosa farge og er egnet til å følge et utvalg av asiatiske retter eller som en vanlig pickle erstatning.

•Simmer tre 2-tommers biter av skrelles fersk ingefær i ca 65 fl. Oz med vann i en dekket gryte i rundt en halv time. Ingefær vil sette mot vannet med smaken, som kan brukes for å gjøre urte te, lagt til suppe aksjer, oppstuss frites, salat dressinger, marinader og selv i ørkenen smaken Bakeriets, puddinger og kaker.

•Kontroller kandiserte fersk ingefær ved koking £ 1 av friske, tynt skiver ingefær i 1 ½ kopper vann i 5 minutter. Sil ingefær og kok i 5 minutter i den samme mengden vann før straining igjen. Koke ned sukker med en kopp vann i 10 minutter før legge ingefær og matlaging av væsken ved lav varme i 40 minutter; rulle i superfine sukker og la på en kake rack på et kjølig, tørt sted over natten å utkrystallisere.