Hvordan å spise asiatiske pærer

August 29

Hvordan å spise asiatiske pærer

Asiatiske pærer har mer til felles med epler eller fersken enn de gjør med sine europeiske pære kolleger. Asiatiske pærer kan tillates å modne på treet, mens europeiske pærer må plukkes og får modne av treet, ellers kan smake dårlig. I tillegg er asiatiske pærer vanligvis runde, i motsetning til europeisk pærer med mer kjent oppsvulmede formen. Her er hva du trenger for å tilberede og spise en asiatisk pære.

Instruksjoner

•Bevegelsessensoren asiatisk pære fra treet hvis det vokser der du kan gjøre dette. Hvis du kjøper asiatiske pærer fra et supermarked, Velg pærer som har samme fasthet som moden epler, og har selv farging av huden uten lyter.

•Vaskestasjonen tømmes asiatisk pære grundig. Hvis du har tenkt å bare spise pære, ta en stor bit, akkurat som du ville gjort med et eple. Uten videre forberedelser er nødvendig hvis ikke pære er blir kokt.

•Prepare pære i henhold til oppskriften instruksjonene hvis du har tenkt å lage pære. Dette kan omfatte dicing det slicing det og peeling av huden før matlaging eller bake. Det er mulig å erstatte asiatiske pærer i noen oppskrift ringer for tradisjonelle pærer, samt mange apple-baserte oppskrifter.

Tips og advarsler

  • Asiatiske pærer er også kjent som kinesisk pærer, japansk pærer, Sand pærer, Nashi pærer og apple pærer.