Hvordan å spire revebjelle

February 26

Foxgloves lange, fingerlike blomster vokser på blomsten stilkene nå 4 til 8 fot i høyden. Blomstene er vanligvis større ved foten av blomst stilken og reduksjon gradvis i størrelse som de vokser nærmere toppen av stilken. Vurdert biennalen, blomster foxgloves vanligvis ikke til sitt andre år. De dør etter blomstring men reseed pålitelig hvis plantet i ideelle forhold. Foxglove overføres vanligvis fra frø sydd direkte i hagen.

Instruksjoner

•Till jord i din seedbed til en dybde på 6 til 10 inches. Legg nok organisk materiale, som kompost, torv eller alderen gjødsel til å dekke 1 tomme av sengen og grundig blande det inn i den opprinnelige jorden. Rake sengen og fjerne eventuelle store skitt klumper.

•Plant foxglove frø på sensommeren hvis du bor i et klima uten snø. Hvis du bor der det snør, plante frø når bakken er gjennomførbar våren. Sy frø i en dybde på 1/2 tommers. Mellomrom er ikke viktig på denne tiden.

•Thin planter så de er 1 til 2 fot fra hverandre. Colorado State University anbefaler tynning foxglove til en fjerde av modne høyden. Bruker denne formelen, avhenger avstanden av sorten du er planting og hvor stor den blir ved forfall.

•Apply 1 tommers vann ukentlig i vekstsesongen. Vann hvis jord blir tørr om vinteren.

Tips og advarsler

  • Alle deler av foxglove anlegget er giftig og bør plantes med forsiktighet rundt barn og kjæledyr.