Hvordan å spire flerårig Hibiscus

February 16

Hvordan å spire flerårig Hibiscus

Det er en type av hibiskus for tropiske og subtropiske gartnere: Hibiscus rosa-sinensis. Dette er store, vakre blomster så tett knyttet til Hawaii. Så er det hardfør hibiscus plantene Hibiscus moscheuto og H. syriacus - med blomster, ligner de av tropiske hibiskus. Like tropiske hibiskus kan bli drept i kalde været, tåler hardfør hibiskus ikke de ekstra varme somrene i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 10 og over. Begge typer hibiscus er flerårige planter, planter som lever i to eller flere år, og begge har frø som er enkle å spire.

Instruksjoner

•Velg en germinating beholder for tropiske hibiscus frøene. Enkelte produsenter anbefaler personlige torv Potter der opptil fire frø kan plantes. Alle beholdere vil være nok, så lenge den har hull i bunnen for vann drenering.

•Fyll beholderen med sterilt frø starter blanding. En blanding med torv mose som den dominerende ingrediensen er ideelt. Vann blandingen og la den renne.

•Bruk et verktøy kniv eller skalpell å klippe et lite stykke fra rundt slutten av den hibiscus frø ytre strøk. Vær svært forsiktig med å skjære frø for dyp. bare klipp et lite hjørne av frø å avsløre den hvite delen under den.

•Skyv hibiskus frø 1/2 tommers i jorden. Angi beholderen varme mat, i et lett skyggelagt område, som er forvarmet til 80 grader Fahrenheit.

•Unngå overwatering mens frøene spirer. Gi dem akkurat nok vann for å holde fuktighet. Sprøyting blanding med vann fra en sprayflaske er en ideell måte å kontrollere hvor mye vann er gitt. Hardfør hibiscus frø spire innen to uker. Tropiske hibiscus frø vanligvis ta litt lenger--omtrent en måned.