Hvordan å spire et Longan frø

October 30

Spist fersk av treet eller hermetisert sirup, er frukt longan treet ikke så søt som dens slektning, Litchi, men det har sine fans. Longan-trær vokser til 40 fot høye, med 45-fots spredning. Nye Burgund-farget blader og blomster tilbyr landskapet rundt før treet bjørner klynger av brun frukt. Den longan frø er svart og rund og mister levedyktighet etter fjerning fra treet, så sørg for at frøet du er frisk. Finne et sted for longan frøplante å leve for en stund fordi det ikke bør være transplantert inn i landskapet i to til tre år etter spiring.

Instruksjoner

•Soak longan frø i en bolle med vann i romtemperatur i 24 timer.

•Plant longan frø umiddelbart etter fjerning det vannet suge. Skyv den 3/4 tommers dypt inn i en barnehage gryte fylt med frø spiring blanding. Vann blandingen til vann avløp fra bunnen av potten.

•Still termostaten på varmen mat til 70 grader Fahrenheit, og plasser barnehage potten på. Gi indirekte sol og holde jorda fuktig. Longan frø germinates vanligvis innen 10 dager.

•Gradually redusere varmen på varme matten når longan frø spirer. Reduser varmen i løpet av en uke, holde jorda fuktig hele tiden til matten er slått av.