Hvordan å spire en Tamarind frø

May 18

Hvordan å spire en Tamarind frø

Tamarind, kanskje mest kjent for sin brun, spiselige frøkapslene, er innfødt til Afrika og mye dyrket i varme klima verden. Voksende din egen tamarind tre har flere fordeler; for eksempel tre gjør slitesterkt trelast og alle deler av treet kan hjelpe behandle fordøyelsessykdommer og gulsott. Når gjødsles etterpå i varmt vann, germinate tamarind frø lett. Tamarind seedlings kan leve inne i en container, eller du kan plante dem i hagen din til å vokse et stort tre, gir du er i en akseptabel klima for plantene trives.

Instruksjoner

•Samler opp moden pods fra tamarind tre og sette dem i solen for å tørke. Tørkeprosessen tar opptil en uke.

•Break åpne tørket tamarind pods. Fjern cellulose og forsiktig vaske det i lunkent vann til å skille frøene. La frøene tørke i en skyggefull flekk i to dager.

•Soak på tamarind frø i et glass med lunkent vann i 24 timer før planting. Eventuelt kuttet kanten av tamarind frø jakke med en kniv. Denne markberedning forbedrer spiring.

•Fyll en beholder med potting blanding. Plante hver tamarind frø om 1/2 tommers dyp og 1 til 2 inches hverandre. Strø kompost over det øverste laget av jord. Fukte jorda med vann. Eventuelt plass beholderen på en oppvarming mat.

•Vent tamarind seedlings å dukke. Dette tar vanligvis mellom fem og 10 dager. Noen tamarind frø ta en måned å spire. Umiddelbart plass ikke tamarind seedlings i direkte sollys.

Tips og advarsler

  • Plante tamarind treet i en hage, der det kan vokse til full størrelse, hvis du vil høste pods fra den. Beholder-bundet tamarind trær er usannsynlig å bære pods.