Hvordan å spire en Rose of Sharon

October 22

Rose of Sharon eller Hibiscus syriacus, endears seg til mange gartnere grasiøs, urn-formet vekst vane, lys-grønne blader og sommer visning av store, prangende blomster. Blomstene oppstår i mange nyanser av rødt, rosa og hvitt, men alle har mørke, dramatiske markeringer i halsen. Som de fleste hibiscus arter produserer rose of Sharon en stor mengde frø som germinates uten problemer. Selv om frø vokst prøver kan variere mye fra den overordnede anlegget i størrelse og blomsten, de vokser kraftig og oppnå en moden høyde på 5 til 15 fot i ett eller to år.

Instruksjoner

•RUB slutten av hvert rose of Sharon frø lett med fine-korns slipepapir å svekke vanskelig skroget. Gni den bare til lysere indre laget av skroget er synlig.

•Soak rose of Sharon frø over natten i en bolle med lunkent vann. Hold frøene i vannet ved hjelp av en dishrag eller andre stykke tøy.

•Prepare en pott for hver rose of Sharon frø. Fyll 4-tommers potter med en blanding av 5 deler potting jord og 1 del perlite. Hell ca 1/2 kopp vann i hver pott å mette jord. Tvinge fuktigheten ut av jorden ved å trykke på overflaten med moderat kraft.

•SOW en rose av Sharon frø i hver pott til et dyp lik to ganger lengden av frø. For eksempel trenger en 1-tommen-lang frø 2-tommers-dyp planting hull. Dekke frø med jord. Strø et tynt lag med skarpe elv sand over overflaten av jord å holde det fra uttørking for fort.

•Plasser potted rose of Sharon frø på en oppvarming matte satt til 75 til 80 gradene ºF. Spritz jord hver par dager med en sprayflaske å opprettholde jordfuktighet til en dybde på 1 tomme.

•Se for spiring i 15 å 21 dager, men ikke bli skuffet om det tar opptil en måned på frø til å spire. Fjern seedlings fra varme mat når de når 2 inches i høyden.

•Gå Sharon planter rose til en lys, solfylt sted nær en sørvendte, eller holde dem ute der de får mer enn en time av sollys per dag.

•Hold rose av Sharon frøplanter fuktig og beskyttet fra tørr luft for de første fire månedene. Sakte acclimate plantene sterkere sollys og normal forholdene for to til tre uker før planting dem i en permanent seng.

Tips og advarsler

  • Angi spirende potter i et grunt brett med en liten mengde vann til hydrat luften, hvis normale luftfuktighet er svært lav.