Hvordan å spire Colocasia pærer

December 17

Hvordan å spire Colocasia pærer

Colocasia dyrkes hovedsakelig som en dekorativ plante kalt "elefant øret" i kontinentale USA, men det er en stor mat avling i tropiske områder og Asia. Anlegget er dyrket kommersielt i Hawaii for å produsere en mat stift kalt "poi." Spiselige pærene, kalt corms, er lett spiret og formere seg raskt. Colocasia vokser i fuktige steder og blitt invasiv i deler av Florida. Corms kjøpt i dagligvarebutikker eller hage sentre kan være lett spirer for å produsere anlegg.

Instruksjoner

•Harvest corms høsten etter bladverket døde tilbake. Lagre dem i et kjølig, tørt sted på 70 til 75 grader Fahrenheit til våren. Corms kan bli skadet under 70 F. eventuelt kjøpe corms for plante i tidlig på våren. Sett i corms i et mørkt sted før de begynner å spire, viser grønn vekst i støt rundt eller over på corm.

•Velg en plante i delvis skygge. Forberede jorden ved å blande 6 inches av kompost eller avfatte gjødsel i de første 12 inches av jord med en snu gaffel eller roret. Glatt jord med en hage rake.

•Dig 6-tommers-dypt hull med pære planter eller murskje 18-24 inches hverandre. Plass en spiret corm i hvert hull og dekket med jord. Brønn området.

•Et daglig til spirer bryte gjennom jord. Fortsette å vann ukentlig hvis det ikke er en tomme av regn. Mulch planter med 3 inches av organisk mulch når plantene er 6 tommer høyt.