Hvordan å spire Blueberry frø i torv Moss

May 2

Hvordan å spire Blueberry frø i torv Moss

Blåbær er iboende amerikanske, innfødt til dette landet og opprinnelig dyrket av indianere. Dyrking teknikker brukt av indianere var ganske avansert, også brenne feltene for å stimulere vekst. Forskere har vist denne praksisen å være lyd, ifølge Tom DeGomez, utvidelse Blueberry spesialist, ved University of Maine. Mens den hjemme dyrkeren ikke trenger å bekymre deg om innstillingen hagen alys, krever blåbær beskjæring å realisere en god høst. Lett å vokse, selv i beholdere, beste blåbær å starte fra frø er mange lowbush og torv mose er ideelle voksende medium. Start blåbær frøene i januar.

Instruksjoner

•Kontroller frøet pakken å avgjøre hvis frø har vært pre lagdelt. Hvis ikke, legg dem i kjøleskapet i 90 dager.

•Velg beholderen germinating basert på hvor mange blåbærfrø du vil plante. En barnehage flat inneholder flere frø mens en gryte er passende for noen.

•Fyll en stor bøtte eller plante potten med nok torv moss å fylle germinating beholderen. Langsomt helle vann over det, mens stirring, å fukte det helt. Hell mosen i beholderen germinating og rake det glatt med hendene eller en skje.

•Scatter blåbær frø på toppen av torv moss og dekke dem med et meget tynt lag av fuktig perlestrikk – mer enn 1/4 tommers.

•Plasser et lag av aviser over beholderen og la den i et område der temperaturen er 60 til 70 grader F. Frøene skal spire innen en måned.

•Kontroller det øverste laget av moss regelmessig under spiring å sikre at det forblir fuktig. Den beste måten å vann frøene er med en sprayflaske, lett misting det øverste laget av moss.

•Plasser spiring beholderen, uten avisen i solen når frøene spirer. Transplant blåbær planter i individuelle Potter når de 4 inches i høyden.