Hvordan å spire agurk frø i Starter plugger

September 17

Hvordan å spire agurk frø i Starter plugger

Agurker er så lett for å vokse de gjør en ideell første avling for et barn å starte. De trives i varmt vær og masse fuktighet og er vanligvis klar til innhøsting 55 til 68 dager etter spirende. Fordi agurk seedlings ikke tolerere rot forstyrrelser og de lett spire når direkte sådd i varm Haven jord, bry de fleste bøndene ikke starter dem innendørs. Starter plugger, laget av torv pellets som kan plantes i jord, eliminere faren for å drepe frøplante mens transplanting.

Instruksjoner

•Plasser torv pellets i en grunne bolle eller panorere og hell vann i den. Pellets vil utvide til plugger, fylt med torv, så la dem å utvide helt. Du må legge til mer vann.

•Skyv en agurk frø til hver plugg, 1 tomme dyp. Dekke dem med jord.

•Plasser beholderen holder pluggene på varme mat satt til 85 grader Fahrenheit. Hold øye med pluggene og tilsett vann til beholderen dersom de begynner å tørke ut. Frøene skal spire innen 3 til 5 dager.

•Plant agurken spirer utendørs når temperaturen er 70 grader Fahrenheit eller varmere. Legge til 2 inches av kompost agurk senga jord før planting.

•Dig hull en halv tomme dypere enn pluggene og to ganger diameter. Angi hver plugg inn i sin egen hull og fyll den med jord. Kanten av pluggen bør være begravd under overflaten av jorden.