Hvordan å spenne en vevd ledning gjerde

October 8

Hvordan å spenne en vevd ledning gjerde

I tillegg til linje og hjørne innlegg krever en godt konstruert vevd ledning gjerde en solid oppkvikkende rammeverk for å støtte vekten. Faktisk de vevde ledning gjerde oppkvikkende bestemmer styrken på hele gjerdet, og mangel på skikkelig oppkvikkende kan forkorte sin levetid. Konstruere oppkvikkende er en lengre prosess som kan utgjøre opptil halvparten av tiden du tar for å konstruere hele vevet wire gjerdet, ifølge University of Missouri samarbeidende forlengelse. Gjør at du inkluderer en diagonal spenne er et viktig skritt i støtte vevet wire gjerdet.

Instruksjoner

•Installer din klammeparentes innlegg. Måler 6 fot fra hjørnet stolpe langs første gjerdet og merke hjelp spraymaling. Grave en 3 - til 4-fots hull i bakken med en post hull digger og installere en 8-tommers-diameter klammeparentes innlegg, tamping bakken i fast rundt stangen med tamping stang å sikre det er i bakken sikkert.

•Prepare innlegg for oppkvikkende. Måle 4 fot fra bakken på spenne innlegget og bore 3/8-tommers hull (parallell gjerdet) helt gjennom midten av innlegget. Gjenta dette på innlegget ditt hjørne. Bore 3-tommers hull i begge ender av vannrett klammeparentes pole, parallell til Polen.

•Installer 4-tommers diameter vannrett klammeparentes pole. Hammer 6-tommers klammeparentes pin inn i hullet i vannrett klammeparentes Polen; Det bør gå i halvveis (3 tommer). Juster eksponert slutten av klammeparentes pin med hullet i klammeparentes innlegget og hammer hele vannrett klammeparentes stangen på plass, stopper når det er jevnt med spenne innlegget. Har en partner hold den andre enden av stangen vannrett klammeparentes i tråd med hjørne innlegget hullet. Hammer 12-tommers klammeparentes pin gjennom hjørnet stolpe og i vannrett klammeparentes Polen; Stopp når slutten av pinnen er i flukt med siden av hjørnet stolpe. Dette skaper en oppkvikkende struktur kalt en H-brace, fordi tre polakkene i form av bokstaven «H.»

•Installer de diagonale oppkvikkende. Målet ditt er for svakeste del av oppkvikkende (toppen av innlegget klammeparentes) å trekke den sterkeste delen av oppkvikkende (nederst på hjørnet stolpe). Hammer en wire stift halvveis i ytterkanten av hjørnet stolpe om lag 3 inches fra bakken. Gjenta denne fremgangsmåten på innsiden kanten av oppkvikkende innlegget (siden lengst oppkvikkende strukturen) om lag 3 inches over vannrett klammeparentes pole hullet. Tråden din 9-gauge wire gjennom disse to stifter tre ganger hver, trekke det tett og forankring begge ender på hjørnet stolpe med kramper.

•Gjenta prosessen på hvert hjørne innlegg. University of Missouri samarbeidende forlengelse foreslår også installere oppkvikkende hver 650 føtter lineær gjerde å styrke vevet wire gjerdet.

Tips og advarsler

  • Som gjerdet begynner å trekke på din avstiving, må å stramme den diagonale seler å oppveie trekke. Sett inn et stykke brensel mellom ledningene og vri den inntil ledningene er stram. Forankre avfallstre nøye av bracing det mot den vannrette spenne.