Hvordan å smelte metall med en propan fakkel

September 1

En propan fakkel, en håndholdt portable tenning verktøyet, kan brukes for lodding, brenner tau ender og smelte metall, blant annet. Prosessen med å smelte metall vil ta mye lengre enn de fleste andre prosjekter som en propan fakkel kan bare nå bestemte maksimum temperatur. Gjennomsnittlig smeltepunktet for de fleste typer metaller er rundt 1800 grader maksimalt varme poenget for en propan fakkel er rundt 1900 grader.

Instruksjoner

•Plasser metallet brikken du arbeider på i benk skruestikke. En benk vise bør brukes fordi det kan opprettholde tung vekt og er laget av en anodisert metall som er svært vanskelig å smelte med en propan fakkel. Vise også kan du arbeide på metallet fra forskjellige vinkler og begrense ikke vinklene av din propan fakkel.

•Hold spilleren i venstre hånd. Spiss er en lys, håndholdte gjenstand at når presset streik en gnist til lys lommelykter. Aktivere propan ved hjelp, og hold striker 1 tomme fra hodet av fakkelen. Klem striker for å tenne fakkelen.

•Juster flammen kommer ut av fakkelen. Skiven som styrer propan er den beste måten å gjøre dette. Fakkelens hotteste flammen vil være 1 tomme lang og blå farge.

•Kontroller 3-tommers vannrette streker over metall området du vil smelte, mindre hvis du smelte et mindre område. Ikke ta store rapper, fordi varmen vil forsvinne og du vil ikke kunne smelte metall. Bøye og vri metall på Smeltepunkt med Tanga så du kan bøye metal der du vil ha den. Fortsette torching metall området på både toppen og bunnen side for å varme opp begge sider.

•Trekk fakkelen fra metall og Lukk propan ventil/utkobling ventilen på fakkelen. Dette stopper gasstrømmen og slår av flammen automatisk. Spissen av fakkelen og metall vil være veldig varmt, så vær forsiktig når du håndterer den. La metallet for å stå i 15 minutter før du berører den med hendene å tillate den å kjøle seg ned.