Hvordan å skrelle bokhvete

August 23

Vanlige bokhvete eller Fagopyrum esculentum, naturlig store deler av Europa og er vidt distribuert i Nord-Amerika både som mat beskjære og invasiv luke. Det er dyrket for sitt korn, som vises i tette klynger langs tips av 2-5 fot høye stilkene i sensommeren og tidlig høst. Når høstes, bokhvete krever behandling for å skille korn fra skrog, som er papery ermer innpakning hver ætt. Husking eller dehulling, bokhvete utgjør en utfordring, siden skall er godt festet til korn, men de er naturlig frittliggende under sliping prosessen.

Instruksjoner

•Opprette korn møllen på kanten av en solid tabell eller arbeidsbenk. Sikre møllen til kanten av bordet med innebygd grep.

•Plasser en 5-gallon bøtte rett under utdata trakten av korn møllen. Angi et metall dørslag med 1/2-centimeter-brede hull på bøtte fange korn og tillate skall å passere gjennom hullene i bøtte.

• Kjør en test belaste av bokhvete gjennom møllen å finne riktig blender innstilling. Åpne blenderen til det bredeste innstillingen. Hell 2 kopper hele bokhvete i beholderen. Slipe mill fire full revolusjoner, eller til alle korn har gått gjennom. Inspisere korn å se hvis skrog er løsnet.

•Gradually redusere størrelsen på mill blenderåpning til en 2-cup gruppe med bokhvete passerer med skrog frittliggende. Gå resten av bokhvete avlingen gjennom korn mill i 2-kopp porsjoner før det er alle husked.

• Rist den metall dørslag å la chaff faller gjennom hullene i bøtte nedenfor. Hell Avskallet bokhvete korn i en ugjennomsiktig plast beholderen med en luft-tett lokk. Lagre det på denne måten i inntil ett år før sliping den inn mel.