Hvordan å skjøte Landsacape belysning ledninger

May 20

Hvordan å skjøte Landsacape belysning ledninger

Landskapet belysning ledninger installere underground og krever et skjøte som ikke tillater fuktighet trenge tilkoblingen. Fuktighet trenge skjøte forårsaker korrosjon skjemaet på nakne ledninger i kontakten. Direkte begrave (DBR) skjøte kits bruk wire nøtter og tetningsmiddel for å koble flere tråder av landskapet belysning ledninger. Når installert, gir en DBR skjøte kit beskyttelse mot fuktighet mens en sterk kobling for begravet landskapet belysning ledninger.

Instruksjoner

•Strip slutten av ledningene inn tilkoblingen. Juster null slutten av en stål regel med en ende av en landskapet belysning wire. Plass et merke på ytre vindsperre av ledningen, 1/2 tommers i fra slutten av ledningen med en tynn penn. Angi merkede ledningen i kjevene av en wire stripper. Lukk kjevene av wire stripper. Trekk wire stripper mot slutten av ledningen for å fjerne vindsperre fra kjernen ledningen. Gjenta på hver ledning inn tilkoblingen.

Sette inn en wire mutter. Sted bare slutten av hver landskapet belysning wire i en wire mutter fra en DBR skjøte kit. Slå wire mutteren med klokken tre revolusjoner.

•Skjære et hjørne fra en tetningsmasse pakke leveres med DBR skjøte kit med en saks.

•Fyll en wire mutter boliger 2/3 full med fugemasse.

•Skyv wire mutteren sikret tilkobling til wire mutter bolig. Festes lokket av wire mutter bolig lukket for å fullføre tilkoblingen.