Hvordan å skjøte inn i en elektrisk åpningen

March 13

Hvordan å skjøte inn i en elektrisk åpningen

Utvide en kurs som er den mest grunnleggende måten å legge til ekstra funksjonalitet i din hjem elektrisk system. Du kan legge til flere beholdere eller lys inventar brytere ved skjøting til en eksisterende beholder å få elektrisk strøm der du trenger det. Utvide en kurs i stedet for å legge til en ny krets er enklere, billigere og du trenger ikke å arbeide innenfor din servicepanelet. Det er en god måte å legge til et lett innslag eller beholder, men ikke en erstatning for kabling et helt rom.

Instruksjoner

Koble til beholdere

Slå av strømbryteren som inkluderer receptacle vil du skjøte inn. Sett fører til neon testeren inn i stikkontakten sporene. Testeren lyser ikke hvis strømmen er på.

•Fjern beholder dekselplaten ved å fjerne skruen som fester det. Fjern de to skruene holdt receptacle boksen ledninger, og trekk forsiktig holderen ut. Du burde se en svart, en hvit og en nakne eller grønn wire som er knyttet til mottaket. Iblant svarte ledningen kan være en annen farge: det kan være omtrent alle fargen bortsett fra grønn eller hvitt. Det kan også være to ledninger av hver farge som er knyttet til mottaket, da må du foreta pigtail tilkoblinger.

•Strip 6 til 8 inches av vindsperre fra omsluttet kabelen med kabel strippere og trekke den inn i plast koplingsboks gjennom en kabel hull i ryggen. Trekk akkurat nok kabel i boksen så 1/4-tommers av vindsperre angir boksen og er synlig. Stripe 5/8-tommers isolasjon fra to ledninger med wire stripper.

•Løsne grønne skruen terminal på mottaket med en skrutrekker og Fjern eksisterende bakken ledningen. Vri nye bakken ledningen og eksisterende jording sammen med caliper, men la bøyd slutten av eksisterende wire gratis. Vridd tilkoblingen skal være stramt. Pakk bøyd slutten av eksisterende bakken ledningen klokken rundt grønne terminal, og skru bakken fast.

•Kontroller terminalene som eksisterende hvite og svarte ledningene er knyttet til. Den hvite ledningen skal knyttes til sølv terminal, som er på siden av mottaket med det brede sporet. Svarte ledningen bør knyttes til gull eller messing terminal på side med smal sporet. Nye ledninger må knyttes til deres samme farge terminaler, svart ved svart-hvitt ved hvit.

•Bend endene av hvite og svarte ledningene til en 180-graders sving med lang-nebbtangen. Løsne de tomme terminalene på mottaket med skrutrekkeren. Pakk bøyd slutten av den hvite ledningen klokken rundt sølv terminal og slutten av svarte ledningen rundt gull eller messing terminal. Stram terminalene fast.

•Falsing ledningene pent bak stikkontakten som du skyver mottaket i boksen ledninger. Installer de to skruene som holder receptacle på plass, og sett lokket beholder med dens skrue. Du er klar til wire din nye mottaket eller lys fixture på den andre enden av kabelen.

Pigtail tilkoblinger

•Fjern en hvit og en svart wire fra stikkontakten terminalene. Avskåret bøyd endene av ledningene med tråd avkledt kutter og bånd 3/4-tommers isolasjon fra kabelendene. Også kle 3/4-tommers isolasjon fra nye hvite og svarte ledningene fra den nye omsluttet kabelen

•Skjære en 8-tommers stykke omsluttet kabelen, og trekk svart og hvit ledninger av den. Stripe 3/4-tommers isolasjon fra den ene enden av hver ledning.

•Hold tre svarte ledninger parallelt med deres strippet endene sammen. Vri strippet ender med den lineman tang, og skru på en wire mutter. Ingen nakne kobbertråd bør vise under wire mutteren. Gjenta dette trinnet for de hvite ledningene.

•Strip 5/8-tommers isolasjon fra korte ledninger. Bøye strippet ender kort hvite og svarte ledningene til en 180-graders sving med de lange nebbtangen. Installere kort ledningene på mottaket som tidligere forklart.