Hvordan å skjøte høyttalerkablene sammen

September 23

Om du installerer en ny lyd system eller erstatte gamle vil høyttalere det komme en tid hvor ledningene må være skjøtes. God tilkobling kan utgjøre forskjellen i hvordan signalet sendes til høyttalerne. En dårlig forbindelse kan uunngåelig kommer tilbake å hjemsøke deg av en dårlig ytelse lyd. En frynsete skjøte eller en som ikke er korrekt isolert kan også skade forsterker utstyr ved shorting ut makt kretser. Dette kan resultere i permanent og kostbare.

Instruksjoner

•Strip tilbake ledninger minst ¾ å 1 tommen av høyttaleren isolasjon, med ledning strippere. Avsløre mye kobber å gjøre en god forbindelse. Tvinn parene av ledningene sammen gjør en begynte med wire tang. Sikre det er ingen frynsete ledninger utsatt.

•Dekk disse skjøter med en ledning mutter. En hver for hver wire par. Vikle ledningen mutteren med noen runder med elektriske tape for å holde fuktighet ute. Dette er en rask metode for å lage en lyd ledningen skjøte.

•Bruk en rumpe skjøte kontakten for å gjøre en innebygd skjøte. Hold å være skjøtes langs siden rumpe koblingen. Stripe tilbake isolasjonen halvparten lengden på selve plast kontakter. Utføre dette både ledninger.

•Sett både ledninger i kontakten. En wire i hver ende. Skyv ledningene tett på plass. Crimp hver ende av baken kontakten, en om gangen, med Tanga. Trekk på hver ende av å sikre en god mekanisk tilkobling. Dekke rumpe kontakten med en full runde med elektriske tape.

•Solder skjøte for å sikre en utmerket forbindelse som vil bli kvitt en mekanisk risting og motstandsdyktig mot fukt. Fjerne ledninger i trinnene ovenfor. Vri par ledninger med tenger å mekanisk koble. Berør tuppen på varme loddebolt å loddetinn. Dette rene og "tinn" spissen.

•Berørings varme tinned spissen av loddetinn jern til tvunnet par ledninger. Plassere loddetråd til motsatt side av ledninger. Tillate loddetråd smelter og strømme inn ledningene. Når en lodding dryppe renner fra felles, trekke loddetinn og jern fra ledninger. Tillate felles å kjøle og vikle båndet rundt permanent felles å isolere.

Tips og advarsler

  • Denne rekkefølgen er fra den raskeste til mest permanent metoder for skjøting høyttalerkablene. Ikke alle programmer må gjøres for noen bestemt høyttalersystem. En enkel nakne wire vri med et dekke av svart tape kanskje bra for en midlertidig løsning. Lodding en wire er best og mest permanent.