Hvordan å skjøte en akkumulator makt kabel

October 26

Hvordan å skjøte en akkumulator makt kabel

Skjøting en akkumulator strømledningen kan virke som en skremmende oppgave for alle som har aldri gjort det før. Heldigvis er skjøting strømkabelen en ganske enkel prosess som kan utføres med et minimum antall verktøy. Skjøting ledningen feil kan skade akkumulatoren og er også en sikkerhet og brann fare. Hvis du stemning ubekvem arbeider med elektriske ledninger, bør du ringe elektriker å reparere for deg.

Instruksjoner

Frakobles ledningen fra strømkilden. Ikke forsøk å skjøte ledningen mens den er koblet til strøm. Kan føre til alvorlig personskade.

•Bruk wire cutters å kutte ledningen i ønsket posisjon. Fjern noen frynsete eller ødelagt del av kabel, om nødvendig.

•Bruk kabel rippers å fjerne to til tre inches på ytre isolering på begge sider av cut ledninger for å eksponere tre ledningene i.

•Bruk wire strippere fjerne tomme isolasjon fra hver av indre ledninger å utsette bare kobber.

•Twist kobber ledninger fra hver side av ledningen med fingrene. Koble ledninger til matchende farget ledningen i den andre enden.

•Wrap hver tilkobling trygt med elektriske tape. Dette vil hindre at bare kobber av en wire berører en annen, forårsaker en kort.

•Insulate ledninger med flere elektriske tape eller noen elektrisk varme krympe tape. Starte innpakning tape en tomme opp ledningen fra skjøte. Vikle båndet i en overlappende mote. Fortsette å vikle båndet til du har nådd en tomme under skjøte.