Hvordan å skjære hverandre en Staghorn bregne

September 27

Eksotiske og dekorativ, Staghorn bregner, også kjent som elg horn, antilope eller gevir bregner er epifyttiske stauder eller "air" planter som vokser knyttet til trestammer, greiner, vegger og stein. Funnet i tropiske klimaer i USA, Australia, Afrika, Ny-Guinea, Ny Caledonia, Madagaskar, Filippinene og varm regioner i Asia, Staghorn bregner (Platycerium) trekke sine fuktighet fra fuktige luften og tropiske regner. De utlede næringsstoffer fra luftbårne løv og annet plantemateriale som faller i bregne og råtne. Lite vedlikehold og lett å vokse, Staghorn bregner kan bli kuttet fra hverandre for å overføre nye planter til den tropiske hagen.

Instruksjoner

•Propogate nye planter ved å kutte av ny vekst planter eller "pups." Vent til pup har utviklet to eller tre fruktbare fronds av sine egne.

•Sett overordnet plante på en skjærebrett eller overflate.

•Bruk en lang skarp kniv til å kutte gjennom basen av døde blader og rot masse haugen. La en del av foten av overordnede anlegget knyttet til programmet. Ikke Fjern liten "valpene." Hvis kuttet fra overordnede anlegget før de har utviklet stoff og en base av sine egne, kan de dø. Om de overleve, er de trege til å etablere nye røtter og legge til en ny vert. Enten la mindre valpene knyttet til overordnede anlegget eller ta dem med en større divisjon. Hvis du er i tvil om at valpene er for liten til å transplantere, vent et par måneder for å utvikle.

•Soak pup i vann i noen minutter, deretter legge den til en ny overflate eller anlegg i en blanding av torv moss og tørre blader. Fest pup plaststrimler eller nylon strømpebukse.

Tips og advarsler

  • Staghorn bregner blomstre i USA hardførhet sonen 10 og kan bli dyrket innendørs. De foretrekker varmt og fuktig steder, så vel i bad eller kjøkken var luften er fuktig. I tørre perioder nytte de tåken av en luft luftfukter.
  • Staghorn bregner plantet i utendørs tropiske områder gir ly for slanger, treet frosker og kakerlakker. De vokser svært tung ved forfall, med noen arter vokser til veie hundrevis av pounds. De krever sterk støtte og masse fuktig, varm luft og filtrert sollys.