Hvordan å skjære hull i rustfritt stål rør

August 4

Hvordan å skjære hull i rustfritt stål rør

Kanalisere gass eller væske gjennom et hjem eller annen type bygg for bruk i en ovn, betyr varmtvannsbereder, eller gass-drevne enheten du sannsynligvis bruker stålrør. Også er det sannsynlig at denne gass eller væske må leveres til flere steder i hjemmet. Dette må du koble rør for å opprette branching stier for gassen. Boring er den beste måten å kutte de nødvendige hullene i rør.

Instruksjoner

•Sikker lengden på rør som får hullet, med din vise. Feste vise til en solid overflate, som en arbeidsbenk. Kontroller at din vise sikkert holder røret, fordi datakanalen ikke må slip mens det er boret.

•Kontroller at din kobolt drill litt er egnet for boring gjennom stål, og er kompatible med din modell av bore. Besøk din lokale jernvarehandel og spørre en ansatt for hjelp å få beste borekronen, som det er mange ulike alternativer i mange forskjellige størrelser. Koble din drill bit å din drill.

•Apply litt maskinvare smøreolje på overflaten av stål røret, der du vil være boring. Olje hjelper kjøle borekronen og hindrer den fra å være sløv. Få denne oljen til eventuelle jernvarehandel.

•Trykk boret til oljet overflaten av røret og begynner å sakte bore gjennom røret. Drill sakte, så fort boring genererer mer varme, forårsaker din litt til kjedelig. Stoppe boring når din hullet er ønsket dybde, og trekke din drill.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig med å bore helt gjennom røret, med mindre du vil hull alle vei gjennom til den andre siden. Så snart du går nedover via en side, slipper avtrekkeren på drill og trekk verktøyet av nye hullet.