Hvordan å skinne galvanisert metall

July 16

Hvordan å skinne galvanisert metall

Galvanisert metall kan begynne å miste glans etter noen år. Metallet har spesielle tilsetningsstoffer som ikke korroderer eller rust som enkelt som andre metaller. Holde galvanizar metall rene vil hjelpe opprettholde skinne og holde metall ser frisk og nye. Det er ganske lett å holde metall ren og mesteparten av rengjøring forsyninger du finner i hjemmet.

Instruksjoner

•Rinse metall områdene med en slange. Dette vil kvitte seg med alle partikler som kan ripe metallet.

•Mix 1/4 kopp oppvaskmiddel flytende og varmt vann i en bøtte. Bruk en myk børste for å vaske metall i runde, sirkulære bevegelser. Begynn i et hjørne til du kommer til den andre siden. De sirkulære bevegelsene vil hindre riper.

•Mix 1 del baby pulver med 2 deler melk. Bruk en mindre myk børste og penselen blandingen over metallet. Baby pulver og melk blanding hjelper nøytralisere noen alkaliske innskudd igjen på metallet.

•Rinse av galvanizar metall med varmt vann for å fjerne alle leftover såpe såpeskum og melk blanding. Bruk en mikrofiberklut i en sirkelbevegelse for å tørke metallet.

•DIP en ren klut i metall voks og Påfør et lett lag å metal for å beskytte den mot riper og oksidasjon i fremtiden. Bruk en tørr mikrofiberklut buff voksen.