Hvordan å skille et skudd fra en bananplanten

November 29

Hvordan å skille et skudd fra en bananplanten

Bananer er ikke trærne; de er raskt voksende urteaktige planter som produserer mange skudd fra en underjordisk rhizome. Tre til fem stammer bør få lov til å forbli på anlegget for å forynge anlegget for fremtidige generasjoner. Overflødig skudd fjernes slik at anlegget kan konsentrere seg om frukt produksjon. Overflødig skudd kan brukes til å starte nye planter.

Instruksjoner

Fjerne Suckers å starte nye planter

•IDENTIFY sverd sugekoppene trengs for å starte en ny plante. Banan planter har to typer suckers. Den sverd suckers er ønskelig for å starte nye planter. Sverd sucker bør være minst 4 fot høy og har smale blader. Mindre ønskelig vann suckers har bred forlater og produsere svake planter med mindre frukt.

•Separat sucker fra Kårstø med skjære gjennom røttene med en skarp spade. Nøye grave opp grønnskolling.

•Plant grønnskolling i en container eller ny plassering. Plante røttene på samme dybde de tidligere vokste. Nye planter kan plantes 2 til 3 feet et stykke unna pryd, men tillater minst 8 til 10 fot hvis frukt produksjon.

Fjerne uønskede Suckers

•Fjern overflødig suckers av de største stammen. Fjerne den største stammen etter frukt produksjon. Hogge av stilkene på bakkenivå.

•Destroy røttene under kuttet stammer av grave dem opp med en spade eller spade. Sucker må bli ødelagt eller det vil re-vokse.

•Shred eller hogge bladene og roten materiale i små biter, la det rundt anlegget som gressmalingsklaffen. Det vil bryte ned og nære anlegget.