Hvordan å sirkulere luft på rommet

March 23

Hvordan å sirkulere luft på rommet

En ventilasjonen systemet kan sirkulere luften i rommet og holde luften i hjemmet ditt frisk og komfortabel. Ventilasjonen systemer innlemme en rekke fans å trekke naturlig luften inn fra utsiden og frigjøre eldre luft ut av hjemmet. Du kan definere dine egne tvers ventilasjonssystem med to vifter og to åpne vinduer. En ventilasjonen system kan redusere strømforbruket du bruker kult hjemme, spesielt i tidlig om morgenen og kveldstimer når utenfor temperaturen er mer fornuftig.

Instruksjoner

•Åpne vinduer på to ulike sider av rommet. Hvis rommet har Vinduer bare på én side, eller hvis den bare har ett vindu, kan du åpne vinduet i rommet og et annet vindu i et nærliggende rom for å opprette en kanal der vinden kan blåse av rommet.

•Fjern eventuelle hindringer i front av de to vinduene, som tunge gardiner, persienner eller møbler. Hvis du har et vindu enhet klimaanlegg, la det og vurdere det åpen for ventilasjon.

•Judge, basert på bevegelse av trær, busker eller flagg i hagen din, retning vinden blåser. Bruke naturlig retning vinden til å planlegge din ventilasjon. Husk at vindretningen endres fra tid til annen, så det er lurt å kontrollere på nytt hver gang du setter opp maskinen ventilasjonen.

•Plasser fan i vinduet og sikte den inn på rommet ditt. Kontroller at viften er i samme retning som vinden blåser, fange vinden som det blåser på rommet og spre den i rommet. Hvis du har et vindu enhet klimaanlegg, bruk den i stedet for en fan å bringe frisk luft inn på rommet ditt og spre den.

•Plasser andre fan i andre vinduet, mål utenfor rommet ditt. Bruk denne viften blåse ut eldre luft fra rommet ditt, mens andre fan blåser frisk luft i.

•Lukk vinduene og slå på din vanlige air condition som temperaturen øker utenfor under dagtid timer. Dette begrenser inntaket av for mye av den varme luften fra utenfor og overoppheting din rom. Bruk ventilasjonen systemet om morgenen og kvelden freshening luften i rommet og holde romtemperatur på et komfortabelt nivå under disse timene.