Hvordan å sette sammen svømmebasseng filtre

September 27

Hvordan å sette sammen svømmebasseng filtre

For å opprettholde klar bassenget, må du installere et svømmebasseng filter. Filtrering prosessen fjerner uønsket støv partikler fra vannet og returnerer rent vann tilbake til bassenget. Montering filtere svømmebasseng er ikke vanskelig så lenge du tar det ett skritt om gangen. Prøver å samle et utvalg filter ikke i rekkefølge vil føre til frustrasjon og en uønsket vannaktig rotet.

Instruksjoner

Finne et sted å plassere bassenget filteret nivå. Sitter filtere bassenget på en ujevn overflate, vil det føre til bassenget motoren til å vibrere. En vibrerende motor er ikke bare irriterende men over en periode kan skade samlingen basseng pumpe og motor.

•Kople pumpen motoren til filterets bolig. Samlingen pumpe-motor skaper et vakuum å trekke vann fra bassenget til filteret. Pass på å koble motoren til filteret før du kobler noen av bassenget er slanger. For å hindre vann lekker på pumpe-til-filter koblingspunktet, bruke rørleggers tape på kontakten før koble pumpen til boliger.

•Sett bassenget er tilbake slange filterets tilbake port. Når tilkoblingen er sikker, fest slangen fra beholderen til pumpen. Hvis din svømmebasseng slanger skrue-på type, gjelde rørleggers tape på hvert koblingspunkt å hindre lekker. Hvis slangene kobler med en metall bøyle, dypp den åpne enden av slangene i varmt vann for å hjelpe dem å strekke å passe lettere over pumpens tilkobling adaptere. Når slangene er godt festet, fester og stram metall utover med en skrutrekker å oppbevare slangene på plass.

•Plugg i filteret. Ikke bruk en forlengerledning. Kontroller at filterets strømledningen kobles direkte til elektrisk kraft kilden.

•Åpne filterets ventilen. Bassenget filtre opererer i et vakuum, så du må åpne luftventilen når du først slår på filteret slik at alle innestengte luften å flykte.

•Vri på filteret og se avkastningen renner ut i bassenget. Kontroller for lekkasje fra noen av koblingspunktene. Hvis du finner lekkasjer, slå av filteret og sikre slangene slik at de er lekkasje.

•Legg kiselgur (DE) til skimmer. Hvis du vil sette sammen et DE filter, nå er tiden for å legge DE. Vent til tilbake-flow vannet inneholder ikke lenger bobler, som signaliserer at luften er ut av systemet, og at det er på tide å legge DE.

Tips og advarsler

  • Sjekk filterets manometer lesing. Nylig montert filtre kjører på optimalt press. Når du oppdager manometer stige 8 eller 10 poeng over optimal, er det på tide å rengjøre filteret.