Hvordan å sette sammen en vannseng

September 27

Hvordan å sette sammen en vannseng

En vannseng bruker et plastrør en vanlig madrass. Plast røret er fylt med vann og sov på. Noen hevder vannsenger bedre kroppsholdning og redusere ryggsmerter av sove på en vanlig madrass. Montering en vann seng ramme og støtte er litt forskjellig fra å sette sammen en vanlig seng, men det krever ikke noen ekstreme trearbeid eller DIY ferdigheter og kan gjøres i en time eller to.

Instruksjoner

•Lay ut rammen med to kort styrene på hodet og fot og lang styrene i sidene.

•Sett en headboard ramme styret ved sengen med en skrutrekker. Plass klammeparentesene med hodegjerde i endene og i midten av hodegjerde. Sett inn skruene i parentes og skru dem ned knytte hodegjerde til rammen.

•Løft opp hodet bord opp og en av sidestykket. Fest skruen braketten til to ramme brikkene, bruker skruene inneholder to sammen. Gjør det samme på den andre siden.

•Løft opp opp bunntekst brettet og legge den til sidene med skruer og braketter gitt.

•Lokk med rammen av sengen opp ned. Plass styrene følger med kit på rammen for å opprette en flat bunn for rutefly og madrass å sitte på. King size-senger bruker tre styrene og Queen size-senger bruker to. Hammer tre styrene i stedet bruker neglene gitt. Plass en spiker i hvert hjørne av styrene. Vende rammen tilbake over slik at tre paneler på gulvet.

•Spread klut duken ut på bunnen av rammen, over tre styrene. Denne liner forhindrer eventuelle punkteringer fra treet. Plass madrassen på duken fyll ventilen nederst på sengen. Koble en slange og fylle sengen.