Hvordan å sette sammen en Doughboy Pool

August 19

Kjøpte du en Doughboy bassenget, men har problemer med å sette den opp? Synes instruksjonene som de ble skrevet i et annet språk for deg? Hvis du har problemer med å få nye bassenget samlet, er her en enkel fremgangsmåte som vil ha deg svømming i det kjølige vannet svært raskt.

Instruksjoner

Hvordan å sette sammen Doughboy bassenget

•Locate en klar, flat del av hagen din hvor du vil installere Doughboy bassenget. Sjekk for steiner eller hindringer som kan forårsake din bassenget liner rippe eller sprekk. Utjevne støt i bakken. Rake bakken til å fjern usett rusk.

•Lay alle deler å sikre at du ikke mangler noe utstyr. Strekke duken ut i plasseringen du ønsker å installere basseng. Kontroller om plasseringen av skimmer og returnere porten slik at de er plassert i rett område. Utforme rør rundt duken i henhold til produsentens instruksjoner.

•Installer U-rør i bunnen ermene på bassenget duken. Begynnelsen på et av hjørnene, inn liner ermet forlate ene enden som stikker ut en topp rør. Fortsett rundt bassenget, koble topp rør til hverandre. Kontroller at rørene smetter på plass. Som du kommer til hvert hjørne, koble et hjørne rør og fortsett rundt bassenget til du har nådd utgangspunktet.

•Sett inn alle standrør i U-rør, sørge for at de klikker på plass. Løft siden og lavere topp rør hull (ligger under topp rør) på standrør. Kontroller at bassenget duken ikke er klemt inn i en av rørene. Koble stativet rør baser til hver av standrør, som igjen gjør at de klikker på plass. Kontroller guide skinner er engasjert og låst på hver av standpipe baser.

•Assemble pool stigen og sted i riktig posisjon. Fest stige til bassenget med stropper gitt. Pakke ut og installere filter pumpe og skimmer utstyr som instruert av produsenten. Når alle pumper og filtre er plassert og installert, strekke ut liner for å fjerne skrukker eller kaster.

•BEGIN fylle ditt basseng og sjekk produsentens instruksjoner for alle ytterligere vedlikeholdsprosedyrer. Når basseng fylles, er du klar til å starte avslappende i det fine kjølige vannet.

Tips og advarsler

  • For enklere tilgang og vedlikehold, holde bassenget minst 6 fot fra gjerder og buskas. Når heve sidene av bassenget, anbefales det at du har en annen person til å hjelpe.
  • Kontroller at webområdet bassenget er klar av alle farer som kraftledninger.