Hvordan å sette opp piggtråd & elektriske gjerder

May 27

Hvordan å sette opp piggtråd & elektriske gjerder

Det er to hovedgrunner for å sette opp et gjerde. Enten du vil beholde noe i, eller du vil beholde noe. Piggtråd og elektrisk ledning kan tjene både for disse formål, spesielt der Husdyr er involvert. Metoder for å installere en Barber ledning gjerde og en elektrisk gjerde er like. Installere en gjerde er ikke en komplisert prosedyre, men det krever tid og noen muskler.

Instruksjoner

•Gather materialer. Bestemme området du ønsker å inneholde innenfor gjerdet og måle omkretsen. Vurdere formålet for gjerdet. Et gjerde som brukes til å inneholde store husdyr som kveg, krever et annet antall tråder av wire enn et gjerde ment bare å markere grensen av eiendommen. Multiplisere antall tråder av wire du skal bruke ved omkretsen til å bestemme hvor mye wire du trenger. Bestem hvor mange gjerdestolper må ved omkretsen av avstanden mellom innlegg. Elektrisk gjerde må vanligvis en gjerdestolpen hver 25 til 75 føtter, avhengig av terrenget, mens piggtråd gjerder kan kreve et innlegg hver åtte til 12 fot, avhengig av dyr som finnes. Du må nok koblinger eller isolatorer knytte hver strand av wire til hvert innlegg.

•Still gjerdet innlegg, begynner med hjørne innleggene. Du kan enten kjøre innlegg i bakken eller grave et innlegg hull og angi innlegg med betong. Innlegg i betong pleier å være mer stabil over lengre tid. Mål avstanden mellom hjørne innlegg og sett gjenværende gjerdet innlegg med jevne mellomrom mellom hjørne innlegg. Avstander kan variere fra åtte til 75 føtter, avhengig av gjerdet og typen kontroll kreves.

•Brace hjørnet innlegg i retning av gjerdet ledningen. Dette er spesielt viktig for piggtråd, men er også nyttig for høy-strekk elektrisk gjerde wire. Hjørnet seler bør være omtrent 50 prosent mer enn hjørnet stolpe er høy. Vinkel spenne så ene enden er sikret under toppen av hjørnet stolpe, og den andre enden er begravet i bakken parallell retning av ledningen. Kjøre en eierandel i bakken på baken slutten av spenne å gi det ekstra støtte.

•Sett ledningen til gjerdet innlegg. Begynne med hjørnet stolpe. Start med øverste ledningen og knytte ledningen på innsiden av gjerdestolpen - siden nærmest for området du vil skal inneholde. Alltid fungerer fra utsiden av gjerdet innlegget, så du ikke er skadet i ledningen bryter. Typen kontakter til å sikre å innlegg vil avhenge av wire og type innlegget. Galvanisert stifter er aktuelle for tregjerdestolper, mens wire klipp skal brukes for stål innlegg.

•Strekk ledningen. Arbeide ett avsnitt om gangen. Tautness av ledningen er avhengig av wire du installerer. Piggtråd må strekkes stram å gi en tilstrekkelig barriere, mens høy-strekk elektrisk gjerde wire skal bare utvides til ca 200 pounds, ifølge University of Wisconsin forlengelsen. Elektrisk gjerde er ikke ment å fungere som en fysisk barriere piggtråd måte er. Elektrisk gjerde er utformet for å holde husdyr ved å gi dem en mild, men særegne sjokk. Det bør være stramt nok til å hindre sagging, men løs nok til å gi noen elastisitet inneholdt dyrene trykker mot den.

Tips og advarsler

  • Bruk verneutstyr som hansker og vernebriller alltid når du installerer fekting.
  • Aldri elektrifisere en Barber ledning gjerde. Dette kan forårsake omfattende skader på et dyr som fikk sammenfiltrede i ledningen.