Hvordan å sette opp et metall skur

June 21

En metall er en rimelig måte å legge ekstra plass til ditt hjem. Metall skur kits er lett å sette. Du kan enkelt sette opp i en dagtid--- og kan du vanligvis gjøre mesteparten av arbeidet selv. Kaster i utgangspunktet består av metallramme medlemmer og paneler. Brikkene er sikret med skruer eller muttere og bolter, så verktøyene som trengs er minimal.

Instruksjoner

•Contact din lokale bygningen inspektøren å få en bygning tillater for din metall skur. Hvis du ikke gjør dette, kan du bli gjort flytte strukturen eller rive det ned senere.

•Decide på ideelt for metall skur. Landet blir i et nivå godt drenert som er lett å komme til. (Du vil ikke gå en mil for å hente ting du har lagret der.)

•Velg en foundation/gulv for din metall skur. Du kan bare bruke en metall gulvet kit og 2 av 4s og kryssfiner. Men dette vil ikke holde mye vekt. Det vil også være underlagt råtnende og forverring over tid.

Du kan også bygge en stiftelse med jernbane bånd eller press-behandlet tre og har en grus gulv. Det er en enkel og rimelig valg. Du kan ha et problem med grunnvann, skjønt.En betong pad er beste foundation/gulv å sette opp et metall utgytt på. Det vil holde en masse vekt og gi strukturen et sterkt fundament. Legging betong er tidkrevende og kostbar, skjønt.

•Sett på beskyttende hansker å sette opp et metall skur. Sortere gjennom skur kit og skille delene. I utgangspunktet må ramme medlemmene, sideplater, tak panel, dører, taket cap og muttere, bolter og skruer. Alle bitene er nummerert for enkel identifikasjon.

•Assemble rammen av metall kaste en makt drill, socket og tang. Du trenger også en stige for å nå delene. Start i et hjørne. Følgende instruksjonene finner du at alle bitene har forborede hullene. Du må justere to hull to ramme medlemmer så bolt dem sammen. Installere taket gable rammer også.

•Sett metall paneler til rammen en etter en ved å plassere dem i sted, side-ved-side, så skru dem på.

•Plasser taket panelene i plasser og skru dem på. Taket hetten er lenge plast eller metall som går fra fronten til baksiden. Den dekker midtsøm. For å reise et metall skur, går taket hetten på siste. Du og en hjelper vil plassere den på plass og skru den ned.

•La metall felle dører i sporene på forsiden av strukturen. Du må skru plast håndtak på dørene også.

Tips og advarsler

  • For å oppnå de beste resultatene, Les og følg produsentens instruksjoner at komme med metall kaste kit. Vær forsiktig når du håndterer og arbeider med deler av metall skur som kantene kan være skarpe.