Hvordan å sette opp et gjerde og gjerde støtter

January 13

Gjerder legge et element i stilen til mange verft og egenskaper, men kan også tjene den grunnleggende hensikten med å holde mennesker eller dyr ut eller som inneholder dem og holde dem i. Det er viktig å holde dette i bakhodet når du konstruere et gjerde med solid støtter; type av gjerde du bygge bestemmes av hva formålet du vil vise. Det finnes flere grunnleggende konstruksjon prinsipper som gjelder alle gjerder, uavhengig av type gjerde eller materiale som brukes.

Instruksjoner

•Velg en plassering i hagen eiendom hvor du skal bygge gjerdet. Bestemme hvor lenge du vil gjerde veggen eller hvis du er omslutter området, hvor lenge du vil hver av veggene. Bestemme høyden av din gjerde wall(s) også. Hammer en eierandel i bakken for å markere plasseringen av begynnelsen av gjerdet.

•Bruk en tape mål å mål fra bålet ned foreslåtte lengden av gjerdet og hamre en eierandel i bakken som markerer endepunktet for gjerdet. Hvis gjerdet er lenger enn 6 fot, måle i fra startinnsats og hammer en eierandel hver 6 fot. Hvis lengden er et oddetall, for eksempel 15 fot, hammer en eierandel hver 5 fot. Dette vil gi en jevn og balansert støttesystem for gjerdet skinnene.

•Tie en nylon ledningen rundt den første innsatsen og deretter rundt hver påfølgende spill for å gi en synlig retningslinje å arbeide med som vil hjelpe i å holde gjerdet rett. Fjern den første innsatsen og bruk etter hull digger for å grave et hull som er minst 2 fot dyp. diameteren på hullet er ikke en bekymring. Fyll bunnen av hullet med grus; for mer stabilitet, bland hurtigtørkende betong per pakke retninger og fylle hull halvveis med betong.

•Plasser første gjerdet innlegget loddrett ned i hullet. Plass et nivå over toppen for å sikre at innlegget er nivå. Fylle resten av hullet med fyll skitt du gravd fra hullet. Gjenta prosessen for hver påfølgende gjerdestolpen du trenger. Hvis du brukte betong, kan et par dager for blanding definere monterer gjerde eller skinner.

•Hammer, skru eller tie-on et gjerde rail om en fot fra bakken, mellom to innlegg, opprette den nederste skinnen. Hvis du bygger et barbwire gjerde, hammer bunnlinjen på det første innlegget og videre til den nederste linjen er knyttet til alle innlegg.

•Sett ekstra skinner, avstand dem en fot eller så hverandre mens du legger ved radene. Hvis du vil legge gjerde pickets, knytte hver plukket loddrett til vannrett rails, avstand dem noen inches eller et par feet hverandre eller flush mot hverandre for privatliv.